Görüş Bildir
Haberler
İç Çamaşırı Tercihine Göre Nasıl Biri Olduğunu Söylüyoruz!

İç Çamaşırı Tercihine Göre Nasıl Biri Olduğunu Söylüyoruz!

afrodizyak etkili biber salçası
28.01.2017 - 21:34 Son Güncelleme: 26.08.2018 - 21:42

İç çamaşırı tercihine göre sana senin nasıl biri olduğunu söylüyoruz!

6 kadın ya da 6 erkek iç çamaşırından cinsiyetine göre en çok tercih ettiğini seç!

Neşelisin!

Tercih ettiğin külot senin oldukça neşeli biri olduğunu gösteriyor. Hayattan zevk almayı, deliler gibi eğlenmeyi iyi biliyorsun. Ayrıca bu neşeni çevrene de saçıyorsun. Ortamda sen varsan herkes kahkahalara boğuluyor. İşin gücün makara goygoy. E zaten bir kere geliyor insan dünyaya. Eğlenmeyip de ne yapacak? Keşke herkes senin gibi olabilse de herkesin suratında o musmutlu gülücükleri görebilsek.

Dürüst ve güvenilirsin!

Tercih ettiğin külot senin dürüst ve güvenilir biri olduğunu gösteriyor. Şu hayatta en çok önem verdiğin şey bu. Sen nasılsan karşındaki insanlardan da öyle olmasını bekliyorsun. Eğer senin güvenini bir kez sarsarlarsa geri dönüşü de pek yok tek kalemde siliyorsun. Dostların senin gibi birini tanıdıkları için çok şanslı. Çünkü biliyorlar ki her zaman sırtlarını güvenle yaslayabilecekleri biri mevcut.

Seksisin!

Tercih ettiğin külot senin oldukça seksi biri olduğunu gösteriyor. Üstüne başına, kıyafetlerine hatta iç çamaşırlarına bile fazlasıyla özen gösteriyorsun. Seni görenlerin dönüp bir daha baktığını söylememize gerek yok sanırım çünkü zaten sen farkındasındır. Ortama girdiğin zaman bütün gözler üzerinde toplanıyor. Hal böyle olunca çok fazla insan da seninle tanışmak istiyor. Zaman zaman bunaltıcı olsa bile genelde eğlenceli bir durum. Sen de bunun tadını çıkarmayı çok iyi bildiğinden hiç ama hiç problem olmuyor.

Çalışkansın!

Tercih ettiğin külot senin oldukça çalışkan biri olduğunu gösteriyor. Senin için işini başarıyla yerine getirebilmek dünyanın en önemli şeyi. Disiplin senin göbek adın. Başarılı olabilmek ve olduğundan daha iyi bir yere gelebilmek için sosyal hayatından fedakarlık etmekten hiç kaçınmıyorsun. Bunun için de söylediğimiz gibi disiplinli olmak senin için çok önemli. Ve sadece iş yaşamında değil hayatının her alanına da bunu yansıtıyorsun. Başarılarının devamını dileriz.

Ciddi ve disiplinlisin!

Tercih ettiğin külot senin oldukça disiplinli ve ciddi biri olduğunu gösteriyor. Disiplini seviyorsun ciddiyete ise hayransın. Özellikle iş yaşamında başarılı olabilmek için en önemli iki kriter sende buluşmuş durumda. İleride seni önemli bir şirkette önemli bir pozisyonda görmemiz çok olası. Bu disiplinin seni gören herkesin de sana hayran olması ve seni takdir etmesini de yanında getiriyor. Senin gibi ciddi insanlara bu ülkenin oldukça ihtiyacı var. Yolundan şaşma.

Hassas ve yardımseversin!

Tercih ettiğin külot senin hassas ve yardımsever biri olduğunu gösteriyor. Sen yufka yüreklisin. Kimseye de kıyamıyorsun. Nerede yardıma muhtaç biri var hemen orada bitiyorsun ve onlara yardım etmek için de gerekirse kendinden fedakarlık ediyorsun. Senin gibi insan kaldı mı cidden bu dünyada yahu? Bu dünyayı iyilik kurtaracak yani senin gibi insanlar.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
877
507
356
202
140
121
82
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
alper arslan

resmen don falıma baktırdım.

inci küpesiz kız

çizgili bordo olanı mı seçtin ? :)

Uygar Aytun

Neyse donun, çıksın durumun :D

No Name

Erkeklerden gerçekten şu sondakini giyen var mı? Ve neden?

Baba Voss

Fantazi ❤️