Görüş Bildir
Haberler
Harçlığı ile Bende Varım Dedi.

Harçlığı ile Bende Varım Dedi.

Salih Tutum
08.08.2014 - 15:18 Son Güncelleme: 08.08.2014 - 16:28

Harçlığını Biriktirdi, Cumhurbaşkanı Adayı R.Tayyip Erdoğan'a Bağış Yatırdı

Ahmet Yasin Zorlu ailesinin kendisine verdiği harçlığı Cumhurbaşkanı Adayı, çok sevdiği Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a bağış olarak yatırdı. Ak Partililer tarafından bende varım kampanyasına katılan Ahmet Yasin Zorlu önceki gün Ziraat Bankasına gelerek kendisinin de Başbakan için bağış yatıracağını ifade etti. Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Hatice Dalgar Ahmet Yasin Zorlu’ya yardımcı olarak yatırmak istediği parayı yatırmasını sağladı.

Ahmet Yasin Zorlu Cumhurbaşkanı Adayı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için yatırdığı paranın ardından mutluluğunu gizleyemedi. Ahmet Yasin Zorlu, Recep Tayyip Erdoğan’ı çok sevdiğini, yaşının küçük olması nedeniyle oy kullanamayacağını ancak Bende varım kampanyasına katılarak varlığını gösterdiğini söyledi.

Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Av. Hatice Dalgar, Ak Partiye gönül verenlerin hassasiyetine dikkat çekerek; “Ülkemizin gelişmesine, büyümesine, katkı sağlamak isteyen 7′den 70′e herkes Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığını istiyor. İnşaallah 10 Ağustos akşamı Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan halkımızın teveccühü ile Cumhurbaşkanlığı seçimini kazanacaktır. Bu gün Ahmet Yasin Zorlu bizleri duygulandırdı. Oy kullanma ehliyeti olmayan Ahmet, Bende Varım Kampanyasına katılarak bir nevi tüm Bucak Halkını, Ülkemiz vatandaşlarını oy kullanmaya ve Recep Tayyip Erdoğan’a oy vermeye davet etti.” dedi.

Ahmet Yasin Zorlu Av. Hatice Dalgar BUCAK HABERLERİ BURDUR HABERLERİ

Kaynak: http://haberhedef.com/harcligini-biri...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0