Görüş Bildir
Haberler
Hollanda Uzatmalarda Yıkıldı

Hollanda Uzatmalarda Yıkıldı

Fatih
10.09.2014 - 00:13

Hollanda Uzatmalarda Yıkıldı

Türkiye'nin A Grubu'ndaki rakiplerinden Çek Cumhuriyeti ile Hollanda'yı karşı karşıya getiren mücadelede gülen taraf ev sahibi ekip oldu.

2014 Dünya Kupası'nı 3.'lükle tamamlayan ve Louis van Gaal'in görevden ayrılmasının ardından Guus Hiddink'le yola devam eden Hollanda Milli Takımı, 2016 Avrupa Şampiyonası elemelerinde A Grubu'na Çek Cumhuriyeti deplasmanında aldığı 2-1'lik yenilgiyle başladı.

Maçta Galatasaray'ın yıldızı Wesley Sneijder 90 dakika boyunca sahada kalırken, Fenerbahçeli Dirk Kuyt ise süre alamadı. Çek Cumhuriyeti'ne galibiyeti getiren goller ise Konyaspor'un eski oyuncusu Borek Dockal ve Vaclav Pilar'dan geldi.

Mücadeleye hızlı başlayan Hollanda, ilk dakikalarda önce Blind, ardından van Persie ile gole yaklaştı ancak bu pozisyonlardan sonuç alamadı.

22. dakikada ceza sahası dışı sol çaprazda topla buluşan Dockal, sol ayağıyla yakın köşeye çok şık bir vuruş yaparak fileleri havalandırdı: 1-0. Bu gol, aynı zamanda ilk 45 dakikanın da sonucunu belirleyen gol oldu.

İkinci yarıya hızlı başlayan Hollanda, 55. dakikada beraberlik golünü buldu. Sol kanattan hareketlenen Blind'in arka direğe doğru yaptığı ortada De Vrij düzgün bir kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi: 1-1.

Golden sonra oyunun temposu düşse de, Çek Cumhuriyeti 90+1'de Vaclav Pilar'ın kale önünde topa yaptığı dokunuşla 3 puana uzandı: 2-1.

Hollanda, gruptaki ikinci maçını 10 Ekim tarihinde Kazakistan ile oynayacak. Çek Cumhuriyeti ise aynı tarihte Türkiye'ye konuk olacak.

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/match/%C3%A7ek...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın