Görüş Bildir
Haberler
HERE Maps Android Yeniden Beta'da!

HERE Maps Android Yeniden Beta'da!

Batuhan
14.07.2015 - 13:30
İçeriğin Devamı Aşağıda

Nokia'nın büyük ilgi çeken navigasyon uygulaması HERE Maps yepyeni özelliklere kavuşmak üzere. Yakın zamanda hakkında satış kararı alındığı bilgileri gelen Nokia HERE Maps Android sürümü, yapılan açıklamaya göre Android Public Beta sürecine giriyor ve yeniliklerini isteyen herkesin test etmesi için olanak sağlıyor.

Google Maps ile sıkı bir yarışta olan Nokia HERE Maps, Android platformunda büyük bir başarı yakalamış ve sahip olduğu yenilikçi anlayış sayesinde muazzam bir kullanıcı kitlesine kavuşmuştu.

HERE Maps Android Public Beta sürecine adını yazdıran uygulama kullanıcıları, yeni HERE'in özelliklerini herkesten önce deneyebilecek . Play Store'daki yeni güncelleme öncesi her türlü bug ve benzeri sorunu bildirerek uygulamaya yön verecek olan kullanıcılar için başvurular da açılmış durumda.

Yeni HERE içeriği kullanıcılara yeni bir arayüz ve içerik menüsü vaat ediyor. Haritadaki herhangi bir noktaya uzun süreli basan kullanıcılar, yeni daire içerik menülerine ulaşıyor, buradan lokasyonun verilerini öğrenip, paylaşım yapabiliyor, yönergelerine kavuşabiliyor. Bunların her birini ise haritadan çıkıp ana menüye geri dönmeye gerek kalmadan gerçekleştiriyor.

HERE Maps Androir Public Beta katılımcısı olmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Shiftdelete

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0