Görüş Bildir

Bu haber taslak halindedir!

Haberler
Hayatınıza Bir Kova Burcu Girmeden Önce Onlar Hakkında Mutlaka Bilmeniz Gereken 13 Şey

etiket Hayatınıza Bir Kova Burcu Girmeden Önce Onlar Hakkında Mutlaka Bilmeniz Gereken 13 Şey

Fulin
26.02.2018 - 11:24

İnsanın hayatına bir Kova burcunu dahil etmesi gerçekten cesurca bir hareket. Elbette her insan ve her burç benzersiz, ancak konu Kova olunca her şey daha da benzersizleşiyor. Gelin bu eşsiz insanı hayatınıza almadan önce neler bilmeniz gerektiğine bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kova mantığı bambaşkadır. Mantığınızı tamamen yıkıp baştan inşa etmeye alışın.

İnsanlığın ortak mantık anlayışı Kova'ya işlemez. Basit sebep-sonuç ilişkileri onlara göre değildir. Kış ortasında stiline uygun diye yazlık bir kıyafet giyebilir ve bu onun için çok mantıklıdır. Çünkü stil daha önemlidir. Onun mantığına karşı çıkmamalısınız.

2. Onlar dünyanın en tutarlı insanlarıdır ve bu tutarlılık kendi içinde tutarsızdır. Kafanızın karışması sizi şaşırtmasın.

Bir insan aynı anda nasıl geleneklere ve yeniliklere karşı olur diye şaşıracaksınız. Bir Kova hem evliliğe karşı, hem de aynı insana ömür boyu aşık olabilir. Kahvaltının sabah yapılmasını saçma bulup, kahvaltıda hep aynı şeyi yiyebilir. Bu tür çelişkilere hazır değilseniz, hiç bulaşmayın daha iyi.

3. Bütün bildiklerinizi unutun!

Çünkü Kova size baştan öğretir. Bildiklerinizin yanlış olduğunu duymak ve sürekli tartışmak istemiyorsanız unutmakta ya da unutmuş gibi yapmakta fayda var.

4. Bunaltılmazsınız!

'Neredeydin? Ne yapıyorsun? Kimin fotoğrafını beğendin?' gibi ölüm darlamalarından sıkılıyorsanız Kova size ilaç gibi gelecektir. Bir Kova kendi özgürlüğüne karışılmasını istemediği gibi kimseninkine de karışmaz. Ancak yine de bunun kötüye kullanıldığını hissettirmeyin.

5. Onlar için hayattaki en önemli şey arkadaşlıktır. Arkadaşlarına laf etmeyin.

Bir Kova için arkadaş edinmek ve var olan arkadaşlarıyla iyi geçinmek kadar önemli hiçbir şey yoktur. Arkadaşlık için her şeyi yapmaya hazırdır. Onun arkadaşlarını veya arkadaşlığını eleştirmeyin, buna katlanamazlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Onlar için deneyim de bir diğer önceliktir. Yeni deneyimler edinmelerine engel olmayın, hatta onları destekleyin.

Bazen sırf deneyim için yanlış kararlar alıp, yanlış insanlarla görüşebilirler. Elbette uyarın, ama yine de son kararı onlara bırakın. Kötü durumlardan ders çıkararak kendileri çıkmayı severler.

7. Çoğunlukla duygusuzdurlar. Gereksiz romantikliklere girmeyin.

Bir Kova asla abartılı romantikliğe gelemez. Çiçekler, böcekler, aşk mektupları onlar için gülünç ve utandırıcıdır. Sizin adınıza utanmasını istemiyorsanız böyle şeylerle uğraşmayın, duygularınızı abartısız bir şekilde yansıtmaya çalışın.

8. Fiziksel güzellikten çok karakter ve donanımla ilgilendikleri için kendinizi biraz geliştirseniz iyi olur.

Bir Kova'yı etkilemek için iyi bir kişiliğiniz, kültürünüz ve en az bir konuda yeteneğiniz olmalı. Onlara göre dünyada ot gibi yaşamak kadar tahammül edilemez bir şey yoktur.

9. Duyguları yok diye kalpleri kırılmaz sanmayın. İdealleriyle dalga geçmeyin, bu ideal dünyayı değiştirmek bile olsa.

Kova kadar idealist bir burç daha yoktur. Gerçekleşmeyeceğini bile bile hayaller kurup her konu hakkında fikir geliştirmeyi çok severler. Bunları küçümsememek yararınıza olur.

10. Kendileriyle mutludurlar. Onları arada bir yalnız bırakmaya, kişisel alanlarına saygı duymaya özen gösterin.

Asla yalnız kalamayan, sürekli birilerine ihtiyaç duyan insanlardan değildirler. Onlara ilgi gösterin ama boğmayın. Lütfen biraz anlayış!

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Gerçekten çok konuşurlar. Buna hazırlıklı olsanız iyi olur.

Çok konuşur, çok yazarlar. Bunun sebebi kafalarının doluluğudur. Çok şey bilir, çok şey düşünürler ve bunu sizinle de paylaşmak isterler. Küstürmeseniz iyi olur, yoksa dünyanın onları hak etmediğini düşünüp derin bir sessizliğe de bürünebilirler.

12. Sihirli bir yanları vardır. Daha önce yaşamadığınızı fark edebilirsiniz.

Hayatınıza bir Kova girince önceki hayatınızın ne kadar renksiz olduğunu fark edebilirsiniz. Bir Kova'yla gerçekten eğlenebilir, ondan çok şey öğrenebilirsiniz. Sizi her zaman şaşırtacağı için asla sıkılmazsınız.

13. Kendinizi yeni maceralara hazırlayın, çünkü Kova size daha önce hiç görmediğiniz kapılar açar.

Hayatla ilgili yepyeni şeyler keşfetmek ve algılarınızı sonuna kadar açmak için istekliyseniz, bir Kova'yı hayatınıza dahil etmemeniz için hiçbir sebep yok. Ayaklarınızın yerden kesilmesine hazır olun!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
887
434
140
70
24
22
17
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Diğer insanlardan farklıdır kova burcu.Düşünceleri,idealleri,hayalleri.Asla bir kovayı küçümseyip şunu yapamazsın demeyin,gözünüze soka soka yapar çünkü.Hüma... Devamını Gör

Ömer

KOVA OLUNMAZ KOVA DOĞULUR, ŞAHSEN EN SEVDİĞİM VE OLMAK İSTEDİĞİM AÇIKÇA İMRENDİĞİM BURÇTUR KOVA

aybars aybars

ayni bir kova gibi bomboş ve gereksiz . bu burcun İnsanlarını hiç ciddiye almam.