Görüş Bildir
Haberler
Hayatı Aşk'a Çevirmek

Hayatı Aşk'a Çevirmek

selcuk gun
15.03.2014 - 15:34 Son Güncelleme: 15.03.2014 - 17:16

Hayatı Aşk'a Çevirmek

Hayata ilk bakışınız sevgi ile olsun. Karşımızdaki kişiyi yargılamadan, suçlamadan, eleştirmeden önce içinizdeki sevgiyi duyun. İnsanlara sevdiğinizi gösterdiğiniz zaman onlar da içlerindeki olumlu yanları daha kolay yansıtırlar.

Affedin. İçimizde biriken kin her zaman bizi yorar. Herkes hata yapar. Bize düşen ise sadece kendimizi korumaktır. Affedemediğiniz bir şey varsa bunun içinizde hangi noktaya dokunduğunu ve neyi hatırlattığınız bulun. Esas sorunu çözmeye daha yaklaşacaksınız.

Her şey çok karıştığı zaman dinlenin. Bir şeyler zorlaştığında sakin olmak çok zordur ama panik her zaman için daha da işin içinden çıkılmaz hale gelir. Sakin olduğumuzda ise çözüm yolları zihnimize daha kolay gelir.

Ne ders aldınız ona bakın. Bazen karmaşanın içinde fark etmek çok zor olabilir ama yaşadığımız iyi kötü bütün olaylardan çıkarabileceğimiz bir ders vardır. Artık o konu için yapabileceğimiz bir şey yoksa sadece öğrendiğiniz derse bakın ve geride bırakın.

Dua edin ya da meditasyon yapın. Bir sorunu çözemediğiniz zaman daha yüksek bir güçten yardım istemenin hiçbir sakıncası yoktur. Bu sizi kendi benliğinize de yaklaştırır. İçimizdeki yaratıcı ve çözüm üretici yan da inandığımız güçlerle birleşince çoğalır.

Başkalarının yoluna da saygı duyun. Herkesin kendi öğrenmesi gereken bilgiler, tek başına vermesi gereken sınavlar vardır. Birinin hayatı için ondan daha fazla şey yapmaya kalkarsanız bu aslında ona yeterince inancınız olmadığı anlamına gelir. Hayatı paylaştığınız insanlara inanın.

Kendinizi geliştirmekten asla vazgeçmeyin. Kişisel gelişim hem zihninizi işler kılacak hem de farkındalığınızı arttıracaktır.

Teşekkür etmeyi bilin.

Kaynak: http://www.kadincaozel.com/spirituel/...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın