Görüş Bildir
Haberler
Havalimanında Evlilik Teklifi: 'Gözaltı Yok, Mağduriyet Yok'

Havalimanında Evlilik Teklifi: 'Gözaltı Yok, Mağduriyet Yok'

ATKN
05.07.2016 - 15:16 Son Güncelleme: 05.07.2016 - 17:30

Erzurum'da kamuda görevli A.Rıza Bayana, sevgilisi Fatma Polat'a, memleketine giderken havalimanında evlenme teklifi yaptı. 'Sevgilisini gözaltına aldırıp evlilik teklifi yaptı' haberlerinin kendisini zan altında bıraktığını açıklayan Bayana, 'Olayda kesinlikle 'gözaltına alınma' gibi bir durum yoktur. Olayda kimse mağdur olmamış, kamu zarara uğratılmamış veya kamu hizmeti hiçbir şekilde aksatılmamıştır' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Doğan Haber Ajansı'nın haberine göre kamu görevlisi A. Rıza Bayana, DHMİ Nöbetçi Müdürlüğündeki arkadaşlarına 3 Temmuz günü uçakla Ankara üzeri Kahramanmaraş’a gidecek yolculardan Fatma Polat’a sürpriz evlilik teklifi yapacağını belirterek yardım istedi. Bunun üzerine Erzurum DHMİ’de güvenlik kontrolünün yapıldığı alanda önlem alındı. Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde diyetisyen Fatma Polat, belediye otobüsü ile hava limanına gelince ekip harekete geçti. Polis bölmesinde arkadaşının 'İşte bu' demesi üzerine valizlerini x-ray cihazından geçiren Fatma Polat’a yaklaşan Nöbetçi Müdür A. Bekir Özcan, kendisini tanıttıktan sonra, 'Çantanızı alır mısınız? Müdüriyete gitmemiz lazım. Sizinle ilgili bir sıkıntı var' dedi. 

Görevlilerin arkasından havalimandaki üst kata çıkan Polat'a Nöbetçi Müdür odasına güllerden kalp çizen arkadaşı A. Rıza Bayana, 'Hayata kaybetmekten korktuğum tek şey olur musun? Benimle evlenir misin' dedi. Polat da 'Sıkıntı var denildi, korktum. Hiç beklemiyordum böyle bir şey. Evet' diye karşılık verdi.

'Kesinlikle gözaltına alınma gibi bir durum yok'

'Kesinlikle gözaltına alınma gibi bir durum yok'

Habere yapılan yorumlardan rahatsız olduğuna dikkat çeken A.Rıza Bayana, şöyle konuştu:

'Tarafım bu haberle ciddi bir zan altında bırakılmıştır. Olayda kesinlikle 'gözaltına alınma' gibi bir durum yoktur. Gözaltı kararı yetkili ve görevli Savcı tarafından verilir ve kolluk kuvvetlerince uygulanır. Yalnızca Fatma hanımın hava alanı yetkilileri tarafından uygun görülmüş yere yönlendirilmesi talep edilmiştir. Olayda kimse mağdur olmamış, kamu zarara uğratılmamış veya kamu hizmeti hiç bir şekilde aksatılmamıştır.'

DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
171
118
42
27
18
17
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Büşra Küçük

Ruh hastası manyak => İlk tepkim

sue

BARNEY STINSON <3