Görüş Bildir
Haberler
Hangi Ünlüyle Aynı Eve Çıkmalısın?

etiket Hangi Ünlüyle Aynı Eve Çıkmalısın?

Osman Avcı
11.03.2015 - 14:08 Son Güncelleme: 11.03.2015 - 18:53

Aynı evde arkadaşlığın en ileri boyutudur! Peki sen karakter özelliklerine göre hangi ünlüyle aynı eve çıkmalısın? Bunu öğrenmenin tek yolu: Bu test!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle eve çıkacağın ünlünün hangi cinsiyette olmasını istersin?

2. İstanbul'da eve çıkacak olsanız, burası neresi olurdu?

3. Peki evi nasıl dekore ederdiniz?

4. Sen ev hayatında ne kadar temiz bir insansın?

5. Peki ya, ev arkadaşının yapacağı hangi hareket seni çileden çıkartır?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir öğrenci evi buluşu seç!

7. Sıra çok kritik bir soruda: Eve çıktığınızda favori ve vazgeçemeyeceğiniz yemek ne olacak?

8. Şu son iki soru olayı çözecek gibi: Hangi özellikteki insanlarla daha iyi anlaşırsın?

9. Peki ya hangi özellikteki insanla daha çok çatışırsın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Yıldız Tilbe" çıktı!

"Yıldız Tilbe" çıktı!

Sen, kuşkusuz Yıldız Tilbe'yle aynı eve çıkmalısın. Çünkü sen; deli dolu, çılgın, bir acayip bir kişiliksin. Sıkıcı, dümdüz ve fazlasıyla gerçekçi tiplerle asla yapamazsın. Senin ev arkadaşın olacak kişi Yıldız Tilbe gibi sıradanlığa tepki olarak doğmuş birisi olmalı; onunla her gün ayrı bir macera yaşayacaksın ve sanki onunla yeni tanışmışçasına ilginç muhabbetlere dalacaksınız. Hem Yıldız Tilbe gibi birisinden yanlış da gelmez, dobradır o dobra! Size evinizde bol dumanlı günler diliyoruz efendim :)

"Ahmet Kural - Murat Cemcir" çıktı!

"Ahmet Kural - Murat Cemcir" çıktı!

Senin birlikte aynı eve çıkman gereken kişiler: Murat Cemcir'le Ahmet Kural! Verdiğin cevaplara göre, senin eğlenceli, espriden anlayan ve gülmeyi seven bir karakterinin olduğu kanısına vardık. Eee hal böyleyken, senin ev arkadaşlarının da senin gibi olması gerekir. Sürekli bir gırgır, sürekli bir şamata... Öyle bir ev ki, esprilerin kalitesi çok üst düzeyde. Senin de onlara katılmanla birlikte, 'leb demeden Çorum'u söyleyecek' kişi sayısı artacak: Zekadan bahsediyoruz yani! Hem bu adamlar oldukça samimi, dara düştüğünde seni çeker, derdine de derman olurlar. Tek yanına alman gereken, güçlü yanak kasları. Aklına yattıysa, numarasını yazıyoruz not et: 05... :)

"Gökhan Özoğuz" çıktı!

"Gökhan Özoğuz" çıktı!

Senin aynı eve çıkman gereken kişi, pek tabii ki Gökhan Özoğuz.  Senin saf bir kişiliğin var. Bu dünyadaki kötülükler sana galiba teğet geçmiş, teğet geçmiş ki bozulmamış, temiz kalmışsın. Kurnaz insanlar seni titretiyor, çekiniyorsun onlardan. Ayrıca bu ister sevgilin olsun, ister ev arkadaşın, ister iş arkadaşın; senin etrafında bulunacak kişi asla sana yanlış yapmayacak biri olmalı; çünkü sen sürekli tetikte olduğun bir hayat istemiyor, içinden geldiği gibi davranmak istiyorsun. Bu özelliklere en uygun kişi de gayet tabii Gökhan. Hem arada birbirinizin sakarlıklarınıza, şapşiklerinize, kırdığınız potlara falan gülüp eğlenirsiniz fena mı? :)

"Şebnem Ferah" çıktı!

"Şebnem Ferah" çıktı!

Senin aynı eve çıkman gereken kişi kesinlikle Şebnem Ferah olmalı. Çünkü sen hür türlü insan ilişkinde samimiyete ve dürüstlüğe önem veren birisin; sahte, yapmacık, samimiyetsiz insanlarla yapamazsın, hele aynı eve çıkmak: Mümkünatı yok! Ayrıca sen arkadaşlığa çok önem veriyorsun, sevgilinden, ailenden bile önemlidir. Onun için sana 'satmayacak' biri lazım: Net, halden anlayan, duyarlı! Fazla 'sigara dumanı' yapmayın evi ama, perdeler çabuk sararır :)

"Cem Uzan" çıktı!

"Cem Uzan" çıktı!

Vaovv, senin aynı eve (tabii ona ev denirse) çıkman gereken kişi Cem Başgan çıktı, tebrikler. Bir kere sen hayatı yaşamayı seven birisin, hayatı yaşamak da pek tabii ki parayla oluyor. Paranın da en kralı Cem Uzan'da var. Sadece para mı? Mesela telefonunda liran bitmiş, hoop Cem sana komple Gsm operatörü alır, nolcak sanki kanka değil misiniz? Eviniz de galiba Monte Carlo, St. Tropez'de falan olur. Yatınızla da koy koy gezersiniz. Muhteşem bir hayat :)

"Sıla" çıktı!

"Sıla" çıktı!

Senin aynı eve çıkman gereken ünlü pek tabii ki Sıla, başka kim olabilirdi ki zaten?! Senin mazotun insanlara güvenmek; tüm hayatını güven üstüne inşa ediyorsun. Çünkü bu hayatta güzel kazıklar yedin ve artık yoğurdu üfleyerek yiyorsun. Bu yüzden aynı eve çıkacak kadar samimi olduğun birisine arkanı rahatlıkla dönebilmelisin. Eee Sıla da çok delikanlı bir kadın, her şeyi yapar da asla yanlış yapmaz. Halden de anlar ayrıca; gama düşüleceği zaman düşer, eğlenileceği zaman da alasını yapar. Hem evi taşıyacağınız zaman, hamala para vermeye de gerek yok; Sıla iki omuz atar, taşındınız bitti gitti :)

"Umut Sarıkaya" çıktı!

"Umut Sarıkaya" çıktı!

Senin aynı eve çıkman gereken kişi Umut Sarıkaya olmalı. Sen tam tamına bizden birisin; kapının kenarlarına tırmanarak büyüdün, leğende de yıkandın, sobada kestane de patlattın. Mesela dizilerde eve ayakkabıyla girenlere hep hayret ettin. Kalendersin, hafiften garibansın, yokluğu iyi bilirsin. Ancak içinde değişik bir aydın da yatmakta: Dostoyevski'ye tapan, gerektiğinde Bakunin'le de gırgırını yapan... Okuyorsun, yorumluyorsun ve her şeyden önemlisi anlıyorsun anlıyor! Buna rağmen nereden geldiğini biliyorsun; şov yapmıyor, kastırmıyorsun. Zaten kastıranların yanında gerim gerim geriliyorsun. İşte tam da bu yüzden senin ev arkadaşın aynı senin gibi Kalender, kastırmayan, özünde aydın ve bizden biri olan Umut Sarıkaya olmalı. Aman Sivas'tan eve çıkmayın da :)

"Ali Atay" çıktı!

"Ali Atay" çıktı!

Senin aynı eve çıkacağın kişi kesinlikle Ali Atay olmalı. İlk önce şunu itiraf etmek gerekir ki, senin kafan saat yönünün tersine işliyor. Absürtsün, marjinalsin, bi' acayip, bi' değişiksin! Ehil olmayan kulaklara çok saçma gelen sözlerinin altında aslında gizli anlamlar yatar. Kafan farklı çalışıyor ve çoğuna da keçi eti gibi ağır geliyor. Senin bu kafana en uygun kişi de pek tabii ki Ali Atay. O hıza ancak o yetişebilir. Son olarak size bir dost tavsiyesi: Burak Aksak'ı pek sokmayın evinize. Hepinizi akvaryuma sokup balık yapar, bizden demesi :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1166
652
526
380
238
172
127
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

(Abi Çok iyi ya :) "Gökhan Özoğuz" çıktı! Senin aynı eve çıkman gereken kişi, pek tabii ki Gökhan Özoğuz. Senin saf bir kişiliğin var. Bu dünyadaki kötülük... Devamını Gör

Yamyam Hamza

yıldız tilbe çıktı. korkudan modemin fişini çektim

Jesus Quintana

yıldız tilbe nedir amk !!!!!!!!!

Pasif Kullanıcı

aynen Yıldız Tilbe çıktı neyse de o foto ne yağğğ kör oldum