Görüş Bildir
Haberler
Hangi Süperstar Senin Kankan Olmalı?

etiket Hangi Süperstar Senin Kankan Olmalı?

Aylak Madam
14.08.2015 - 20:37

O ışıltılı dünyada yaşasan, hangi süperstar'ın senin kankan olacağını öğrenmek ister misin? Testi çöz ve merakını gider!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Çok sevdiğin arkadaşınla buluşacaksın. Aşağıdaki kombinlerden hangisini tercih ederdin?

2. Peki, ne renk oje sürerdin?

3. Bir de bize bu hayatta kaybetmekten en çok korktuğun şeyi söyle!

4. Arkadaşınla genelikle hangi konu hakkında konuşursunuz?

5. Diyelim ki, arkadaşın sevgilisi tarafından terk edilmiş ve gerçekten çok kötü durumda. Senin buna tepkin ne olurdu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki arkadaşınla birlikte tatile çıkacak olsanız, bu tatili nerede veya nasıl geçirirdiniz?

7. Hangisiyle sevgili olsan, mutlu bir ilişkin olurdu?

8. Son olarak, bize seni en fazla kızdıracak olan şeyi söyle!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Sezen Aksu" çıktı!

"Sezen Aksu" çıktı!

Senin kankan elbette ki Sezen Aksu olmalı. Sen dünyayı gözleriyle değil de, kalbiyle gören bir kadınsın. Hisssettiklerinin mantığının önüne geçmesine hep izin veriyorsun. Bu seni üzse, kırsa, hatta paramparça bile etse umursamıyorsun. Çünkü yaşadığın her acının sana nice tecrübeler kattığının bilincindesin. Bu tecrübeler diğer insanların acılarını anlayıp, onlara yardım eli uzatmandaki en büyük sebep belki de. Yani sana acılarıyla büyüyen Sezen'den daha iyi bir kanka kim olabilir ki? Olamaz...

"Nil Karaibrahimgil" çıktı!

"Nil Karaibrahimgil" çıktı!

Senin kankan tabii ki de Nil Karaibrahimgil! Çünkü sen eğlenmeyi, seyahat etmeyi, kısacası dolu dolu yaşamayı öylesine iyi biliyorsun ki! Elbette hayat bu, hep güzel şeyler olacak değil. Senin de üzüldüğün, hayal kırıklığına uğradığın şeyler oluyor. Ama sen acısıyla tatlısıyla bütün bu anılarını, hep en tatlı, en neşeli şekilde ifade ediyorsun. Ay bir de  'Anı Yaşayalım' motton yok mu, başına türlü türlü işler açsa da, boş ver beybim nasılsa yaşamak çok'zel! Tabi ki senin bu hızlı yaşamına en iyi eşlik edecek kişi de  Nil kankacığın :)

"Demet Akalın" çıktı!

"Demet Akalın" çıktı!

Senin kankan ihanetin çemberinde fink atmış, ama yine de hayatta kalmayı başarmış kadın Demet Akalın! Sen geçmişinde edindiğin kötü tecrübelerinden sonra az ama öz insanı etrafında barındırırsın. Yalandan da, yalancıdan da nefret edersin. En ufak bir sadakatsizliğe tahammülün de affın yoktur. Sana bunu yaşatana ise acıman olmaz, intikamını alır, bedduanla selam çakar oturur izlersin. Kötü kötülüğünü bulurken sen de kader arkadaşın Demet'le kadehlerini tokuşturursun.

"Ajda Pekkan" çıktı!

"Ajda Pekkan" çıktı!

Senin kankan kuşkusuz ki Ajda Pekkan olmalı. Sen çok güçlü bir kadınsın, haliyle birazcık da zorsun. İnsanlar senden de, yapabileceklerinden de korkar . Çünkü duygularının mantığının önüne geçmesine asla izin vermezsin. Duygularını inciten olduğunda da, kininle yıkanır, küllerinden yeniden doğarsın. Etrafında da kendin gibi güçlü olan kadınları seversin, zayıflığa tahammülün yoktur. İşte gücüyle dünyayı kendine hayran bırakan Ajda, tam da senin aradığın bir kanka!

"Deniz Seki" çıktı!

"Deniz Seki" çıktı!

Senin kankan kesinlikle ama kesinlikle Deniz Seki be canım! Anladım ki, sen de aşk acısında pişmişsin. Hatta aşkı da, acıyı da en uçlarda yaşarken, yanmışsın bile. Mutluluktan havalarda uçarken, düşüşün çok sert olmuş, ama olsun be! Canın sağ olsun, sen düşsen de kalkıp aşkının arkasında durabilecek kadar cesur bir kalbe sahipsin. Öyle de samimisin ki, göz yaşlarını verdiğin aşk savaşının madalyaları gibi taşırsın. Sana, feleğin çemberinden geçmiş Deniz'den daha iyi bir kanka da olmaz, olamaz ki!

"Sıla" çıktı!

"Sıla" çıktı!

Senin kankan, tıpkı sen gibi harbi kadın Sıla olmalı tabi ki! Delikanlı kadın derler ya, işte sen tam olarak o kadınlardansın. Aklından geçen iyi kötü her şeyi karşınızdakinin yüzüne söyler, dobra konuşmaktan asla çekinmezsin. Yılandan korkmazsın, iki yüzlülükten korktuğun kadar. Keşke herkes senin gibi olsaydı, ne bileyim belki dünya o zaman çok daha güzel bir yer olurdu. Ama sen dünyayı boş ver, al senin gibi harbi kadın Sıla'yı yanına, kendi dünyanı güzelleştir be canım!

"Sertab Erener" çıktı!

"Sertab Erener" çıktı!

Senin kankan pek tabii ki Sertab Erener olmalı! Senin dünyanda aşk, o filmlerde, romanlarda okuduğumuz cinsten dolu dolu olur. Hani bir kere sevip de, son nefesine kadar ondan vazgeçmeyen tipler vardır ya. İşte sen tam olarak öylesin. Hak etmediğin şeyler yaşadığındaysa, acını kalbine gömer; onurun, gururun omuzlarında, hiçbir şey olmamış gibi etrafına gülümsersin. Sonra da unutursun, için yana yana... Sana ise aynı acı yolunda yürümüş geri dönen Sertab'dan da daha iyi bir kanka da düşünülemez.

"Candan Erçetin" çıktı!

"Candan Erçetin" çıktı!

Senin kankan kesinlikle ama kesinlikle Candan Erçetin olmalı! Sen zekan, samimiyetin ile etrafındakilerin hep en yakını, hep dert ortağı olmuşsundur. Ama yine de kalbinde yapayalnızsındır. Dünyada bu kadar kötülük varken, mutlu olman mümkün değil. İşte bu nedenledir ki, etrafına gülümseyip kalbinde fırtınalar kopartman. Bize kalbini açmamanı anlarız, ama seni en iyi anlayacak Candan'a aç olur mu? O seni anlayacak, dinleyecektir.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
791
347
230
165
109
78
43
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın