Görüş Bildir
Haberler
Hangi Süper Kahraman Senin Sevgilin Olmalı?

etiket Hangi Süper Kahraman Senin Sevgilin Olmalı?

Süper kahraman bir sevgili mi? Bizce harika bir seçim olurdu. İşte bu yüzden sizler için bir test hazırladık. Testi çözerek hangi süper kahramanla sevgili olman gerektiğini görebilirsin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hemen hangi cinse karşı ilgi duyduğunu öğrenerek başlayalım.

2. Aşağıdaki kadınlardan hangisinin hikayesi seni daha çok cezbeder?

3. Peki ya aşağıdaki erkeklerden?

4. Bizim mutfağımızdan bir yemek seç bakalım.

5. Bir de bebek seç.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hangi koku seni sakinleştirir?

7. Son olarak bize hangi tatilin sana en uygun olduğunu söyle.

Superman!

Superman!
images-cdn.moviepilot.com

Sen güçlü erkeklerden hoşlanıyorsun. Bunun yanında senin bir erkekte baktığın ilk yer gözleri. Anlamlı bakışları olan erkekler seni her zaman etkilemiştir. Dış görünüş senin için bir erkeğe aşık olmak için ikinci derecede etkili. Önce karakterinden etkilenmelisin. Bununla birlikte özgüveni yüksek olan erkeklerden de çok etkileniyorsun. Dış görünüşüne aldırmadan kendine güvenen erkek seni de güvende ve rahat hissettiriyor.

Batman!

Batman!
kingofwallpapers.com

Senin hoşlandığın erkek tipi kesinlikle ağırbaşlılığı elinden bırakmayan ve ciddiyetiyle kendini gösteren aynı zamanda klaslığından ve beyefendiliğinden asla taviz vermeyen tip. Centilmen bir erkek seni her zaman cezbetmiştir. Aynı zamanda gizemli erkeklere de bayılıyorsun. Az konuşan ama her şeyin de üstesinden gelebilen bir sevgilin olsun istiyorsun.

Ironman!

Ironman!
img.christiandaily.com

Güçlü ve sert erkek denildiği zaman gözlerin yuvalarından fırlayacakmış gibi oluyor. Ancak senin için en önemli özellik zeka. Karşına zeki bir erkek çıktığında içinin yağları eriyor. Zeki erkek pratiktir, onun yanında derdin tasan kalmaz çünkü hepsine en kısa yoldan çözümler buluverir. Zeki erkek seni anlayıp, empati kurma konusunda da oldukça başarılı olduğundan sadece etkilemekle kalmaz uzun bir ilişkinin de kapılarını açar. Senin de istediğin zaten uzun süreli ilişkiler. Öyle tek gecelik ya da kısa süreli ciddiyetsiz şeyler sana göre değil.

Spiderman!

Spiderman!
cdn.hitfix.com

Sen belirli bir özelliği olan değil de her özellikten içinde biraz bulunduran erkeklerden hoşlanıyorsun. Güç, zeka, romantizm gibi şeylerden sadece biri değil hepsi olmalı senin için. Bu kombinasyon olduğunda elin ayağın birbirine dolaşıyor. Aynı zamanda ruhu yaralı bir erkeği tedavi etmek de sana mutluluk veriyor. Dolayısıyla içten içe hayata karşı biraz kırgın erkekler de senin dikkatini çekmekte. Bu tarz erkeklerin karşısındakini sevdiği zaman yapmayacakları fedakarlık olmadığını da iyi biliyorsun. Bu da senin için ekstra bir puan.

Invisible Woman!

Invisible Woman!
thestoryoflight.org

Kesinlike zeki ve olgun kadınlar senin dikkatini çekiyor. Senin için kadın dediğin biraz görmüş geçirmiş hayatın tüm zorluklarının üstesinden gelebilecek biri olmalı. Korkusuz, cesur ve zorlukların üzerine gidip onlarla savaşan aynı zamanda da asla pes etmeyen... Bunun yanında yufka yürekli kadınlar da seni etkilemek için yetiyor da artıyor bile. Senin için merhamet çok önemli. Eğer bir kadın hırslarına yenik düşüp bazı şeyleri ikinci plana atıyorsa senin için hiç olmasın daha iyi.

Wonder Woman!

Wonder Woman!
starseeker.com

Senin bir kadından etkilenmeyi sağlayan bir numaralı neden kadının seksapelitesi. Kendinden emin bir duruşu olan ve kendini bilen kadınlar seni oldukça etkiliyor. Bir yandan da seni anlayabilen ve taleplerine karşılık verebilen, senin gönlünü her daim hoş tutabilecek birisini arıyorsun. İşte tüm bu özellikleri bir arada bulunduran kadın senin için ideal eş demek oluyor.

Storm!

Storm!
www.indiewire.com

Sen hayatın her alanında ne istediğini bilen ve bunun peşinden giden kadınlara bayılıyorsun. Senin için ilişkiye yön vermesi gereken kişi de kadın. O kadar kararlı ki sen de seve seve ona ayak uyduruyorsun. Bu ne istediğini bilen kadın, gereksiz utangaçlıklar yapmayıp açık olduğu için iletişiminiz de her zaman son derece iyi. Genellikle çekingenlik yapılıp konuşulamayan konular sizin için tabu değil, uyumunuz göz yaşartıcı.

Supergirl!

Supergirl!
cdanews.com

Nerede nasıl davranacağını bilen kadınlar her zaman dikkatini çekmiştir. Sana göre kadın dediğin seni mutlu etmek için elinden geleni yapmalı ama aynı zamanda çok abartmadan nazlanması da hoşuna gitmiyor değil. Her şeyi bir kenara bırakırsak senin için en önemli özellik kadının neşeli ve hayat dolu olması. Birlikte harika vakit geçirebileceğin bir kadın için büyük fedakarlıklarda bulunabilecek birisin. Son bir özellik olarak da tabii ki güzellik geliyor senin için. Güzel bir kadın sende ekstra etkiler bırakıyor.

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1151
623
285
157
81
59
47
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Phoenix Jean Grey

Tony STARK,çok karizmatik:).Iron man e bayılıyorum:)

daryan

YILDIZ TİLBE! çıktı lan demeki o da bir süper kahraman :D

toboe_clarieu

Amk yaa :D sjsjjsjsjsj

Pinklove

Batman!Senin hoşlandığın erkek tipi kesinlikle ağırbaşlılığı elinden bırakmayan ve ciddiyetiyle kendini gösteren aynı zamanda klaslığından ve beyefendiliğind... Devamını Gör