Görüş Bildir
Haberler
Hangi Sherlock Karakteri Senin Ruh İkizin?

etiket Hangi Sherlock Karakteri Senin Ruh İkizin?

Nsycl
27.01.2017 - 22:53

4. sezonunu geride bıraktığımız az ama öz bölümler çıkartıp hepsini efsane bir çıtada tutan 'Sherlock' dizisi bugünkü testimizin konusu!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Söylenmesi ayrı yazılması ayrı zor kelimelerden birini seç!

2. Bir film seç!

3. Genel olarak hayatında ne kadar sıkılgan bir insansın?

4. Hadi şimdi de bir şapka seç bakalım.

5. Şehiriçi ulaşımda en sevdiğin hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Çok fazla arkadaşı olan bir tip misin?

7. Bir içecek seçmeni istiyoruz şimdi de!

8. Son sorumuz! Londra'da yaşamak ister miydin peki?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Sherlock Holmes" çıktı!

"Sherlock Holmes" çıktı!

Fazlasıyla zeki, ayrıntıcı, mükemmeliyetçi ve bir o kadar da içine kapanık. Tıpkı Sherlock gibi sınırlarını zorlamayı, kendini denemeyi çok seviyorsun. Sistemin içindeki bir çark olmaktansa farklı yoldan, farklı şekilde sisteme dahil olmayı tercih ediyorsun. Belki duygularını pek dışarı yansıtamıyorsun ama yakınındakiler onlara ne kadar değer verdiğinin farkında.

"John Watson" çıktı!

"John Watson" çıktı!

Sadık, anlayışlı ve orta yol bulucu yapın seni mükemmel bir dost, eşsiz bir yol arkadaşı kılıyor. Olaylar karşısında mantıksal düşünmekten çok duygularını ortaya koyuyorsun. Bu bazen istemediğin sonuçlara yol açsa da duygusal olman mükemmel bir özellik. Bunu da aklından çıkarma!

"Mycroft Holmes" çıktı!

"Mycroft Holmes" çıktı!

Düzenli, zeki ve istekli. Sistemin içinde ve onu yönlendiren bir yapın var. 'Önümüzdeki durum buysa, ben bu durumu kendi lehime çevirmeyi başarırım.' diyip, iş bitiriciliğini konuşturmayı biliyorsun. Pek sosyal olmaman, arkadaşın olmadığı anlamına gelmiyor. Yeterli ve çok dolu bir arkadaş kitlen var. Bu da sana yetiyor.

"Jim Moriarty" çıktı!

"Jim Moriarty" çıktı!

Pratik zekalı, hayalperest biraz da delisin! Önüne koyduğun hedefleri gerçekleştirmeden gözüne uyku girmiyor resmen. Şık ve eğlenceli karakterin karşı cinste her zaman ilgi uyandıran bir durum. Bazen aklından kötülük de geçmiyor değil :)

"Irene Adler" çıktı!

"Irene Adler" çıktı!

Bir kadının en güzel hal ve ayrıca en tehlikeli hali. Bakımlı, çekici ve bir o kadar da zeki. İnsan ilişkilerinden büyük keyif alıyorsun. Onlar sadece senin için duygusal tatmin sağlamıyor, deneysel bir alan da yaratıyor resmen. Gizemli ve sakin tavrın istesen dünyayı fethetebileceğini kanıtlar nitelikte!

"Molly Hooper" çıktı!

"Molly Hooper" çıktı!

Kibar, tutkulu ve pek akıllı biri olduğun her halinden belli. Dostum dediğin insanlara o kadar çok değer veriyorsun ki. Onlar için yapamayacağın şey yok resmen. Sosyal ilişkilerinde bazen garip durumlar yaşasan da samimiyetini kaybetmediğin sürece hep kazanan olacaksın. Biz bunu bilir bunu söyleriz :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
659
390
104
89
41
36
24
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Jehat Sercan Yacan

Sherlock çıkmamı sağlayacak şıkları seçtim. Ama zaten bu da beni bir nevi Sherlock yapmıyor mu :D.

Rabia Turgut

SHERLOCKKKK😍

Alex İrin

Acaba çıkacak sonuçlar arasında Sherlock'un kız kardeşi var mıydı...