Görüş Bildir
Haberler
Hangi Nuri Bilge Ceylan Filmisiniz?

Hangi Nuri Bilge Ceylan Filmisiniz?

diazepam
26.05.2014 - 12:32 Son Güncelleme: 26.05.2014 - 13:44

Cannes Film Festivali'nde Altın Palmiye ödülünü kucaklayan Nuri Bilge Ceylan hepimizin gururu oldu, peki siz hangi NBC filmisiniz merak ettiniz mi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İçinizde bir sıkıntı var, hangisi?

2. Bir fotoğraf seçin

3. Bir yemek seçin

4. Mutsuzsunuz, hangisini yaparsınız?

5. Bir yönetmen seçin

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir tablo seçin

7. Çocukluğunuzda en çok yer kaplayan şey?

8. Nerede yaşamak isterdiniz?

9. Hayatta en çok pişman olduğunuz şey?

10. Bir şapka seçin

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Siz "Kasaba"sınız.

Siz "Kasaba"sınız.

Siz kabuğunu kırmak isteyen birisiniz. Bulunduğunuz yeri kendinize yakıştıramıyor, daha iyilerini hak ettiğinizi düşünüyorsunuz. Bunu için bulunduğunuz noktadan uzaklaşmak istiyor fakat sizi bağlayan şeylerin çokluğu ya da duygusal nedenlerden ötürü ayrılamıyorsunuz. Değişiklik iyidir, biraz cesur olmak iyidir.

Siz "Uzak"sınız.

Siz "Uzak"sınız.

Siz kendinizi arıyorsunuz. Kendinizi bulmak için ne kadar uzağa gitmeniz gerektiğini bilmediğiniz için belki de harekete geçemiyor, bunun verdiği depresif ruh halinin etkisinden kurtulamıyorsunuz. Belki mutlu olmak için gitmeye değil de kaldığınız yeri değiştirmeye ihtiyacınız vardır. Gitmeye bu kadar kafayı takmayın, kalmanın güzelliklerine odaklanın. Biraz pragmatik olmanın kimseye bir zararı olmaz.

Siz "Mayıs Sıkıntısı"sınız.

Siz "Mayıs Sıkıntısı"sınız.

Siz biraz melankolik birisiniz. çocukluğunuz ne güzeldi oysa, dertsiz, tasasız, doğanın içinde, arkadaşlarla koşup oynadığınız günlerin geride kalmasını içinize sindiremiyorsunuz. O günlere geri dönmek için neler vermezdiniz değil mi? ama geçmiş geçmişte kaldı, artık geleceğinizi daha güzel kılmak için çalışmaya başlasanız iyi olacak.

Siz "Bir zamanlar Anadolu'da"sınız.

Siz "Bir zamanlar Anadolu'da"sınız.

Sizin içinizde bin kelime var ama siz 10 kelime konuşuyorsunuz. Belki bazı şeyleri içinizde bu kadar tutmasanız daha güzel günleriniz olacak. Her şeyi tek başınıza halletmek zorunda değilsiniz, aileniz, arkadaşlarınız bunun için var. Bazen başınızı birinin omzuna dayayıp onun sözleriyle teselli bulmanın sakıncası yok. Bırakın kelimeleriniz aksın.

Siz "Üç Maymun"sunuz.

Siz "Üç Maymun"sunuz.

Siz içinizdeki kötü taraftan korkan birisiniz. Onu kontrol edemeyeceğiniz korkusuyla yaşıyorsunuz. Ama unutmayın dünya bu denge üzerine kurulu. Her iyinin içinde biraz kötü, her kötünün içinde biraz iyi bulunur. Belki içinizdeki %10 kötü size kendinizi çok kötü hissettiriyor ama bununla barışmayı bilmelisiniz. O sizin bir parçanız, kabul edin.

Siz "Kış Uykusu"sunuz.

Siz "Kış Uykusu"sunuz.

Siz güzel günlerinizin geçip gittiğini, artık ömrünüzün sonbaharına girdiğinizi düşünüyorsunuz. Bu yüzden orta yaş sıkıntısı mı desek, minör depresyon mu desek bir sıkıntı içindesiniz, ama biraz anti-aging ürünü reklamı gibi olacak ama 'her yaşın bir güzelliği var' bunu yaşamaya çalışın.

Siz "İklimler"siniz.

Siz "İklimler"siniz.

Belki mutluluk aramakla bulunacak bir şey değildir? Belki mutluluk bulunan bir şey değil de elde edilen bir şeydir. Mutlu olmak için çabalamak yerine etrafınızı mutlu olacağınız şekilde düzenlemeyi düşünebilirsiniz. Biraz kafa yormanız yeter belki de.

Siz "Koza"sınız.

Siz "Koza"sınız.

Siz insanları seven, etrafınızdaki insanların her zaman ikinci bir şansı hak ettiğini düşünen belki de bu yüzden daha çok üzülen birisiniz. Mutlu olmanın anahtarı sizin için insanları sevmekten, onlarla ilişki içerisinde olmaktan geçiyor. Ama hayatınızda başınıza ne geliyorsa hep bundan geliyor, biraz daha ihtimam göstererek bu konuyu hayatınızda mutluluk kaynağı haline getirebilirsiniz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
3
2
0
0
0
0