Görüş Bildir
Haberler
Hangi Kara Sevda Karakterisin?

etiket Hangi Kara Sevda Karakterisin?

Aşk her zaman toz pembe değildir... Testi çöz ve bu Kara Sevda hikayesinde hangi karakter olacağını öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce bir cinsiyet alalım!

2. Aşk odağında bir dizi olduğuna göre soralım: Seveceğin insanda mutlaka olması gereken karakter özelliği hangisi?

3. Peki gönlüne göre birini buldun diyelim... İlk buluşmanız nerede olsun?

4. Herkesin yaralı olduğu, pişmanlık duyduğu, yanlış kararlar verdiği anıları vardır. Söyle bakalım senin dilin neden yandı?

5. Sence hangi manzara insana fazlasıyla huzur veriyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Genelde ne tarz müzikler dinlersin?

7. Son olarak da bir Kara Sevda repliği seç...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Nihan çıktın!

Nihan çıktın!

Senin en büyük sorunun herkesi kendin gibi sanman ve hep iyi niyetinin kurbanı olman... Yok, şaka değil! Gerçekten öyle! Şu dünyada herkes bu cümleleri kullanıyor olabilir ama saftiriklik derecesinde iyi bir kalbe sahip bir tek sen varsın. Sevdiklerini her zaman hayatının odağına ve her şeyin önüne koyuyorsun; kendi arzularının bile... Birazcık bencil bir insan olmaya çalışarak bu durumu dengelemelisin!

Kemal çıktın!

Kemal çıktın!

Ah şu gururun ve inadın olmasa! Tam anlamıyla dört dörtlük bir insansın. Çalışkansın, zekisin, saygılı ve fedakarsın... Ama inatsın işte! Kolay kolay geçmişi unutamıyor ve kolay kolay affedemiyorsun! Öfke besliyor, kendini üzüyorsun. Daha açık fikirli olmaya çalışmalısın. Hayatın senin gibi güzel bir insana sunacağı bir dolu şey var!

Emir çıktın!

Emir çıktın!

Sen gerçek bir hastasın! Fakat sende adeta şeytan tüyü olduğu için insanlar seni olduğun gibi kabul ediyor ve seviyorlar. Bazen fazla takıntılı, deli dolu ve öfkeli davransan bile, esprili ve komik hallerinle insanları eğlendirerek durumları dengeleyebiliyorsun. Fakat saplantılarını kontrol etmeyi öğrenmelisin; hayat hırslara yenik düşmek için fazla kısa!

Leyla çıktın!

Leyla çıktın!

Zarafet ve asalet timsalisin! Zekisin, su gibi durgun ve temizsin... Geçmişindeki yaraları affetsen bile unutmuyorsun; yine de asla kötü şeyler konuşmuyor, çirkinleşmiyorsun. Adeta bu dünya için fazla güzel birisin. Sana tek tavsiyemiz; daha cesur olman ve geçmişin acılarını unutup dış dünyaya daha çok yönelmen için olacak. Çünkü dünyayı kendin gibi güzel bir insandan mahrum etmemelisin!

Zeynep çıktın!

Zeynep çıktın!

Seni kimse anlamıyor; tek isteği sevgi olan bir çocuksun kendi içinde... Sadece hırçınlığını ve hırslarını kontrol etmeyi öğrenmelisin. Arzularını kendi hayatında başarmak istediklerine odakladığında, altından kalkamayacağın iş olmayacak. Keskin zekan, manipülasyon gücün ve başarı arzunla seni harika bir gelecek bekliyor! Dramadan uzak dur yeter!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
524
266
177
119
75
56
47
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın