Görüş Bildir
Haberler
Hamzaoğlu İdeal Kadrosuna Dönüyor

Hamzaoğlu İdeal Kadrosuna Dönüyor

Fatih
10.12.2014 - 19:38

Hamzaoğlu İdeal Kadrosuna Dönüyor

Galatasaray'da Avrupa defterinin tamamen kapanmasının ardından gözler Spor Toto Süper Lig'e çevrildi...

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun Arsenal maçının ardından öğrencilerine mağlubiyete rağmen ortaya koydukları mücadele ve hücumdaki zenginlik nedeniyle teşekkür ettiği öğrenildi.

Artık tüm ağırlıklarını Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'na vermeleri gerektiğini kaydeden Hamzaoğlu'nun Arsenal maçını unutmalarını istediği kaydedildi. Hamza Hamzaoğlu, oyuncularına Torku Konyaspor ile ilgili olarak da uyarılarda bulundu. Torku Konyaspor'un yükseleşe geçtiğine vurgu yapan Hamza Hamzaoğlu, ilk yarının en zorlu deplasmanlardan birine çıkacaklarının altını çizdi.

Hamza Hamzaoğlu, Torku Konyaspor maçında ideal 11'ine yeniden dönecek. Sabri UEFA listesinde olmaması, Selçuk İnan cezası, Chedjou da hafif sakatlığı nedeniyle Arsenal karşısında forma giymemişti. Hamza Hamzaoğlu, Sinan Bolat'ı da bu sezon ilk kez Devler Arenasında sahaya sürmüştü.

Hamza Hamzaoğlu, Torku Konyaspor maçında sağ bekte Tarık Çamdal'ın yerine Sabri Sarıoğlu'nu görevlendirecek. Sakatlığını tamamen atlatması beklenen Aurelian Chedjou da Semih Kaya ile birlikte savunmanın merkezinde forma giyecek. Selçuk İnan-Felipe Melo ikilisine orta alanı teslim edecek olan Hamzaoğlu, Emre Çolak'ı da yedek soyunduracak. Fernando Muslera ise Sinan Bolat'tan kaleyi devralacak.

Hamza Hamzaoğlu'nun Torku Konyaspor deplasmanında da çift forveti bozmaması bekleniyor. Ziraat Türkiye Kupası'nda Pandev-Umut, Akhisar Belediyespor ve Arsenal maçlarında da Umut Bulut - Burak Yılmaz ikilisiyle çıkan Hamzaoğlu, Torku Konyaspor mücadelesinde Umut-Burak ikilisini bozmayacak.

Lig Tv

Kaynak: http://www.ligtv.com.tr/haber/hamzaog...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın