Görüş Bildir
Haberler
Hajrovic ve Telles İkiye Böldü

Hajrovic ve Telles İkiye Böldü

Fatih
28.01.2014 - 22:19

Hajrovic Ve Telles İkiye Böldü

Galatasaray'da yönetim ve teknik kadro şu sıralar büyük bir ikilem yaşıyor. Büyük umutlarla alınan Hajrovic ve Telles'in nasıl bir performas göstereceği 'iyi çıkıp çıkmayacağı' camiada en çok merak edilen konu.

Galatasaray'da yönetim ve teknik kadro şu sıralar büyük bir ikilem yaşıyor. 'Yukarı tükürsem bıyık, aşağı tükürsem sakal' misali. Amrabat ve Riera'yı göndererek gelen yabancılarına yer açan Galatasaray'da şimdi bu iki isim tartışılıyor. Grasshoppers'tan alınan Izet Hajrovic ve Gremio'dan gelen Alex Telles'in lisansının ligin ilk haftasına yetişmemesi muhalefeti kızrdırırken, bu rahatsızlığın yönetim içinde de olduğu sızan haberler arasında.

Ancak yönetim içindeki kaygı bu iki futbolcuya lisan çıkarılmaması ile ilgili sınırlı kalmıyor. Onların rahatsızlığı bu futbolcunun performanslarının düşük olma ihtimali.

1 ay önce transfer edileh Izet Hajrovic 20 gündür antrenmanlara katılıyor. Telles ise 1 haftadır takımla çalışmalar yapıyor. Ancak ikisi de tam anlamıyla birer kara kutu. Yönetimden bazı isimlerle birlikte taraftarlar da ' Acaba ne zaman oynayacaklar?' sorusundan çok 'İyi çıkacaklar mı, gönderilen Riera ve Amrabat'tan daha iyi bir performans sergileyecekler mi?, Lig için değil ama Şampiyonlar Ligi maçlarında Galatasaray'a faydalı olabilecekler mi? diye birbirlerine sdrup duruyorlar.

Şimdi taraftarlarda sessiz bir bekleyiş var. Tek istekleri hava limanından omuzlarla karşıladıkları bu iki yıldızın futbollarıyla bu üst düzey muamele ve sevgiye futbollarıyla yanıt vermeleri.

Gazetesport

Kaynak: http://www.gazetesport.com/haber/1359...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın