Görüş Bildir
Haberler
Hajrovic'den Fenerbahçe Esprisi

Hajrovic'den Fenerbahçe Esprisi

Fatih
13.02.2014 - 22:24

Hajrovic'den Fenerbahçe Esprisi

Sarı kırmızılı ekibin eski oyuncusu Baljic ve yeni transfer Hajrovic açıklamalarda bulundu.

Galatasaray 'ın yeni transferi Izet Hajrovic açıklamalarda bulunurken Dünya Kupası'nı da değerlendirdi.

GSTV' ye konuşan Galatasaray'ın eski oyuncusu Baljic, 'Uzun süredir tesislere gelmiyordum. Eski arkadaşlarımı gördüm, çok mutlu oldum.' ifadelerini kullandı.

Hajrovic'in antrenmanını izlediğini belirten Baljic, 'Bosna'dan uzun süredir oyuncu gelmioyr. Biz de çok sevindik. Özellikle de ben. Galatasaray'a gelmesi de büyük fırsat. İyi başladı. Galatasaray için iyi transfer, umarım böyle de devam eder.' sözlerini ekledi.

Baljic, son olarak sarı kırmızılı ekibin Chelsea ile karşılaşacak olmalarından bahsederken, 'Galatasaray, Avrupa'daki her takımı yenebilecek güçte. Chelsea güçlü bir ekip, ama Galatasaray'da çıkışta. Şanslar eşit. Hajrovic'e de başarılar diliyorum.' şeklinde açıklamalarda bulundu.

'FENERBAHÇE'DE OYNAMASI KÖTÜ'

Baljic ile ilgili açıklamalarda bulunan Hajrovic ise, 'Onun çok iyi oynadığını biliyorum.' ifadelerini kullanırken, 'Fenerbahçe'de oynaması kötü.' diyerek espri yaptı. Bosnalı oyuncu sözlerine, 'Çok iyi bir futbolcuydu ve çok da iyi antrenörlük yapıyor.' ifadeleriyle devam etti.

Hajrovic, Dünya Kupasına gidecek olmalarından da, 'Slovakya'da attığım gol önemliydi. Dünya Kupası için önemli bir goldü. Diğer gruplardan daha zorlu bir grupta olduğumuzu söyleyemem. İyi oynarsak iyi işler yapabiliriz.' sözleriyle bahsetti.

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/232/spor-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın