Görüş Bildir
Haberler
Hagi'den Popoescu'ya Destek

Hagi'den Popoescu'ya Destek

Fatih
09.10.2014 - 18:44

Hagi'den Popoescu'ya Destek

Galatasaray'ın eski yıldızlarından Gheorghe Hagi, hapiste bulunan Gheorghe Popescu serbest bırakılana kadar milli maçlara gitmeyecek

Galatasaray'ın eski futbolcularından Gheorghe Hagi, transferde usulsüzlük yapmak ve vergi kaçırmak gerekçesiyle hapiste bulunan Gheorghe Popescu serbest bırakılana kadar milli maçlara gitmeyeceğini açıkladı.

İngiliz basınına konuşan Hagi, 3 yıl 1 ay hapis cezasına çarptırılan eski Galatasaraylı futbolcu Popescu'ya haksızlık yapıldığını vurgulayarak, 'Popescu parmaklıkların arkasındayken milli maçlara gitmeyeceğim' dedi.

Ülkedeki futbol otoritelerinin Romanya Milli Takım'nın kaptanlığına kadar getirilen Popescu'ya gereken desteği vermediğini kaydeden Hagi, 'Protesto amacıyla milli maçları bundan sonra televizyondan takip edeceğim' diye konuştu.

Popescu'yu 47. doğum gününde, yanında olmak amacıyla birkaç takım arkadaşıyla birlikte hapishanede ziyaret ettiğini belirten Hagi, 'Bizi gördüğünde çok mutlu oldu. Onun için güzel bir sürpriz oldu. Onu unutmadığımızı ve yanında olduğumuzu göstermek istedik' ifadesini kullandı.

115 kez Romanya Milli Takımı forması giyen Popescu, Dinamo Bükreş, Rapid Bükreş, Otelul Galati ve Gloria Bistrita kulüplerinin 1999-2005 yılları arasındaki 12 transferinde usulsüzlük yaptığı ve vergi kaçırdığı gerekçeleriyle ceza almıştı.

Sabah

Kaynak: http://www.sabah.com.tr/spor/futbol/2...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın