Görüş Bildir
Haberler
Hagi'den Galatasaray Açıklaması

Hagi'den Galatasaray Açıklaması

Fatih
04.10.2014 - 18:30

Hagi'den Galatasaray Açıklaması

Galatasaray'ın efsanelerinden Gheorghe Hagi, sarı-kırmızılı kulübün başına geçeceği iddiaları ile ilgili konuştu.  

Galatasaray'da son dönemde alınan kötü sonuçların ardından Avrupa'da da çeşitli dedikodular ortaya çıkmaya başladı. İtalyan teknik adam Cesare Prandelli'nin yerine göreve gelebileceği konuşulan Gheorghe Hagi , Romanya'da iddialara cevap verdi.

G.Saray'da daha önce 2 kez görev yapmış olan Hagi, 'Galatasaray iddialarını duyduğunuzda, buna inanmak size kalmış. Ancak şu anda ben kendi kulübüme odaklandım ve burada yaptığım işi düşünüyorum. Galatasaray'da bazı problemler var ama, hoca görevine yeni başladı ve zaman verilmeli. Analiz etme olayı daha sonraya bırakılmalı' şeklinde konuştu.

LUCE G.SARAY'A GİDER Mİ?

Lucescu 'nun sarı-kırmızılıların başına geçmöe ihtimalini de değerlendiren Karparların Maradona'sı, ' Ne diyebilirim ki? Size bunun olmayacağını söyleyemem. Göreceğiz. Ancak Rumen hocalar yükseliyor, değer buluyor. Mircea, futbol dünyasında bunun büyük bir örneği' ifadelerini kullandı.

HAGI BOMBASI TUTTOSPORT'TAN

İtalyan basınında Prandelli'nin beklentilere ulaşamaması sonrasında Hagi iddiası gündeme gelmişti. Yüksek tirajlı gazetelerden Tuttosport, 'Galatasaray Prandelli'ye fazla şans vermiyor. İtalya'nın eski hocası da pozitif bir etki bırakamadı. G.Saray'da ilk çözüm Hagi. Eğer Prandelli ayrılırsa, hagi göreve gelecektir ' şeklinde bir haber yayınladı.

Uzun süredir takım çalıştırmayan Gheorghe Hagi, bu sezon Romanya'da sahibi olduğu kulüp olan Viitorul Constanta'nın başına geçti. 49 yaşındaki teknik adam daha önce, Galatasaray, Romanya Milli Takımı, Bursaspor, Timişoara ve Steaua Bükreş'de görev aldı.

Sporx

Kaynak: http://www.sporx.com/futbol/superlig/...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın