Görüş Bildir
Haberler
Güneş: "Sosa ve Tolgay ile Devam Edeceğiz"

Güneş: "Sosa ve Tolgay ile Devam Edeceğiz"

Fatih
01.07.2015 - 19:14
İçeriğin Devamı Aşağıda

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, sezonun ilk idmanı öncesinde soruları yanıtladı.

Sezonun ilk idmanı öncesinde açıklamalarda bulunan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 'Yeni sezonun herkese hayırlı olmasını diliyorum. Umarım iyi işler yapar ses getiririz. Bugün antrenman yapıyoruz, yarın iki idman var. Pazar günü Almanya'ya gideceğiz. İki kampımız var. İlki Almanya'da olacak. Orada hazırlık maçı olmayacak. Diğer kampta daha çok müsabakaların olduğu bir kamp olacak.' dedi.

Transferler hakkında konuşan Güneş, 'Daha önce de söyledim. Özel bir durum oluştuğu için Demba Ba'nın pozisyona oyuncu bakıyoruz. Kamp dönemi içinde de bazı oyuncuların durumlarını değerlendireceğiz. İsim vermek istemiyorum ama giden gelen her zaman olabilir. Bu işin ekonomik, teknik ve idari boyutları var. Arayışlar görüşmeler var. Neler olacağını hep beraber göreceğiz.' ifadelerini kullandı.

Kadroyu korumak istediklerinin altını çizen deneyimli teknik adam, 'Ne Sosa ne Tolgay'ın satılması gibi bir gündem yok. Demba Ba'nın durumu farklıydı. İşin ekonomik boyutları vardı. Kimse bu tip oyuncuların gitmesini istemez. Ama yönetimin bir isteği vardı bu konuda. O yüzden Atınç için de aynı şey geçerli. O bölgeyle ilgili de arayışlarımız sürüyor. Ersan'ın transfer konusu ise şimdilik kapandı. Bir ay sonra neler olur bilemeyiz.' diye konuştu.

Van Persie hakkında gelen soruya ise Güneş, 'İsimlerden çok takım önemli. İhtiyaç olan mevkiye kim gelir bilmiyorum. Takımda olmayan oyuncular için konuşmanın anlamı yok. Hiç beklenmeyen oyuncular da gelebilir. Şu anda net olan bir şey yok.' yanıtını verdi.

Goal

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/453/trans...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0