Görüş Bildir
Haberler
Gümüş İç Çamaşırı

Gümüş İç Çamaşırı

Renkli Kelebek
15.04.2014 - 11:50 Son Güncelleme: 15.04.2014 - 12:17

Gümüş İç Çamaşırı

Günümüzde artık hızla teknolojinin hayatımıza olabildiğince derinlemesine girdiği günümüzde internetten verilen sipariş sayıları da her geçen gün artmaktadır.  İnternet üzerinden gelen siparişlere hayli hassasiyet gösteren Gümüş iç giyim markası ise bu konunun bilincinde olarak hareket etmektedir. Tüm koleksiyonlardaki ürünlerini internet kullanıcılarının hizmetine sunan ve her siparişe eksiksiz teslimat yapmayı amaçlayan bir iç giyim markasıdır Gümüş iç giyim.

Gümüş iç giyim yurt içi müşterilerinin beğenisini kazanan bir markadır. Ülkemizin her noktasına gönderilen Gümüş iç giyim modelleri her geçen günde kalitesini, iç giyim çeşitliliğini ve modellerindeki ince ayrıntıları gözler önüne serebilmektedir.

Yurt içinde beğenisini üst seviyelere çıkaran Gümüş iç giyim yurt dışında da oldukça beğenilen bir marka olmuştur. Özellikle Arabistan ve Türki Cumhuriyeti bölgelerinde satışını her geçen gün yükselten bir marka olma hüviyetini başaran Gümüş İç Giyim yine internet mağazalarıyla birlikte fiziksel satış yapan mağazalarda da iç giyim ürünlerini başarı ile sergilemektedir.

Gümüş İç Giyim Modelleri

Gümüş iç giyim; özellikle fantazi iç giyim modelleri ve fantezi gecelik modelleri alanında ürün çeşitliliğini oldukça geliştirmiş durumdadır.

Gümüş iç giyim modellerini ana başlıklar ile sıralayacak olursak;

Gümüş Sütyen Modelleri

Gümüş Sütyen Takımları

Gümüş Saten Gecelik Modelleri

Gümüş Penye Gecelik Modelleri

Gümüş Fantezi Gecelik Modelleri

Gümüş Fantezi İç Çamaşırı

Gümüş Vücut Çorapları vb.. gibi başlıklar altında toparlamamız mümkündür.

Gümüş iç giyim sitesini kendi kurumsal sayfası üzerinden birebir anlatıyoruz.

“Sima Tekstil ve Ortakları ile 20 yıl önce iç giyim sektörüne giren Şeref Gümüş, 2002 yılında bu ortaklıktan ayrılarak Gümüş Tekstil’i kurmuştur.

2002 yılında kendi ismi ile çıkardığı ilk koleksiyonunu Türkiye pazarına sunmuştur.

İlk kurulduğu günde kalite, titizlik ve müşteri memnuniyetini misyon edinmiş olan Gümüş Tekstil, geçen süre içerisinde bu misyon için gerekli çalışmaları eksiksiz yerine getirmeye çaba göstermiştir.

Gelirinin büyük kısmını, makine parkına ve kalifiye işgücünün yetişmesi için harcayan Gümüş Tekstil ürünleri, bu sayede binlerce satış noktasında satılmaya başlanmıştır.

Özellikle Arap Ülkelerine gerçekleştirdiği, yüksek adetli satışlar, bunun yanı sıra modanın beşiği başta Fransa olmak üzere, Avrupa Ülkelerine de kendi markası ile ihracat gerçekleştirmektedir. Rusya, Ukrayna, Azerbaycan, Gürcistan ve diğer Kafkas Ülkelerine de yoğun satışlar, hem Gümüş Tekstil üzerinden, hem de toptancı ve ithalatçı firma kanalları ile yapılmaktadır.”

Gümüş iç giyim modellerinin tamamını hem fantazi iç giyim modellerini ve hem de iç çamaşırlarını Topuklu Moda üzerinden inceleyebilir, tüm Gümüş İç Giyim modellerine **http://www.icgiyim.com.tr** adresinden ulaşabilirsiniz.

Gümüş iç giyim modelleri hakkında detaylı bilgiye sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz. Beğendiğiniz ürünleri güvenle sipariş verebilirsiniz.

Sitemiz üzerinden vereceğiniz siparişleri kapıda ödeme veya kredi kartlarına taksit imkanıyla güvenle verebilirsiniz.

 Google plus üzerinden fırsatları yakalayın icgiyim - Google+

Kaynak: http://www.icgiyim.com.tr/gumus-ic-giyim
İçeriğin Devamı Aşağıda

gümüş iç giyim

gümüş iç giyim

gümüş iç giyim

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın