Görüş Bildir
Haberler
GS Store Olayına '6-7 Eylül' Benzetmesi

GS Store Olayına '6-7 Eylül' Benzetmesi

Batuhan
29.04.2014 - 16:01

GS Store Olayına '6-7 Eylül' Benzetmesi

Fenerbahçe’nin şampiyonluğunu kutladığı gece Bağdat Caddesi’ndeki GS Store’un yağmalanmasının yankıları sürüyor.

Konuyla ilgili Radyospor’dan Özgür Sancar’a konuşan sarı-kırmızılıların basın sözcüsü Şükrü Ergün, “Ben onları Fenerbahçe taraftarı olarak görmüyorum. Bunu bu şekilde görmek Fenerbahçe taraftarına hakaret olur. Ben Fenerbahçe taraftarının bu seviyede olduğuna inanmıyorum' ifadelerini kullandı.

'Ben bu yağmayı yapanların ne Fenerbahçeli olduğuna ne de taraftar olduğuna inanıyorum. Bu son derece adi bir suçtur. Bir ticari kuruma karşı yapılmış bir suçtur. Yağmalama suçudur. Resimleri gördüğümde kanım dondu. Türkiye'de tarihimizin yüz karası olarak kayıtlara geçen 6-7 Eylül olayları olmuştu, 1950'lilerde ben görüntüleri görünce oradaki resimleri çağrıştıran bir imaj oluştu. Vandalizm, barbarlık. Ama ben bunu kesinlikle Fenerbahçe camiasıyla bağdaştırmıyorum. Daha önce de olmuştu, ama böylesine içeri girip paraların alınması, formaların yakılması, malların yağmalanması, ancak 6-7 Eylül'de olmuştu.'

' 6 - 7 Eylül 1955'te İstanbul'da yaşayan başta Rumlara olmak üzere azınlıklara yönelik tahrip ve yağma hareket'

Mancini ile yola devam

Şükrü Ergün, sezon sonu ortaya çıkabilecek duruma göre de bir değişiklik olmayacağını belirterek, 'Yeni sezonda Mancini'yle yeni sezonda devam edeceğiz' diye konuştu.

Ergün, Mircea Lucescu’nun ise gündemlerinde olmadığını yineledi.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0