Görüş Bildir
Haberler
Google Glass Ünlü Modacı Diane'nin Tasarımlarında

etiket Google Glass Ünlü Modacı Diane'nin Tasarımlarında

Pchocasi
04.06.2014 - 22:26 Son Güncelleme: 04.06.2014 - 23:27

Google Glass Ünlü Modacı Diane'nin Tasarımlarında

Modayı yakından takip edenlerin tanıyabileceği yakın bir isim olan Diane Von Furstenberg ( DvF )’ nin tasarımları ile birlikte birleşen Google Glass’a farklı bir bakış açısı geldi. Detaylar haberimizde.

Diane Von Furstenberg, 1970′lerde tasarlamış olduğu Anvelop elbisesi ile anılan ünlü bir isim olsa da, şimdiye kadar sürekli isminden bahsettirmeyi başarmış bir modacı. Bu avantajını kullanarak Teknoloji ile tasarımlarını birleştiren DvF, Google Glass’ı kullandığında 2013′ün ilk çeyreklerinde modaya yeni bir soluk getirmişti. Fakat bu sefer ünlü tasarımcı Google Glass’ı kullanmayı değil, tasarlamayı tercih ederek kullanıcıların karşısına çıktı. Donanım aksamlarına dokunmadan tamamen tasarım odaklı Glass'lar çok değişti.

“O ESKİ GLASS’LARDAN ESER YOK ŞİMDİ”

Gözlük tasarımları için ünlü birçok isimden yardım alacağını önceden belirten DvF, Google Glass ile gerçekleştirmiş olduğu tasarımlarının ilk örneklerini de sergileme fırsatı buldu. Google Glass’ın pazarlama bakımından en çok sorun yaşadığı yer çok fazla havalı olmamasıydı. Fakat Diane Von Furstenberg , bu ön yargıyı kırmak istediğini ve modaya Google Glass ile birlikte yeni bir soluk getireceğini belirtti.

Açıkcası PCH ekibi olarak gözlükleri incelediğimizde eski gözlüklere göre çok daha başarılı tasarımlar ortaya çıkartılmış diyebiliriz. Umarız başarılı modacı ilerleyen zamanlarda farklı tasarımlar ile kullanıcıların karşısına çıkmaya devam eder. Google Glass’ın moda ile birleşen kreasyonunu incelemek için aşağıdaki resimleri inceleyebilirsiniz.

DvF Google Glass Kreasyonu

Devamı İçin;

Kaynak: http://www.pchocasi.com/google-glass-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın