Görüş Bildir
Haberler
Google Glass Harika Bir Lego Rehberi Olabilirdi

Google Glass Harika Bir Lego Rehberi Olabilirdi

Google Glass ölü bir proje ve şirket bu ürünü sattığını unutturmak için elinden geleni yapıyor. Aslında ürün tam anlamıyla bir felaket değildi. Durumlara göre oldukça zeki sonuçlar ortaya çıkarabiliyordu. Mesela Lego Yardımcısı uygulaması, insanların bir kılavuza ihtiyaç duymadan karmaşık yapılar inşa etmesini sağlıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mellon Üniversitesi’nden Zhou Chen tarafından geliştirilen bu uygulama ile, Lego Yardımcısı, Lego zemini üzerine Google Glass’ı kullanarak hangi yapının yerleştirilmesi gerektiğine yardımcı oluyor. Görüntülü ve sesli talimatlar ile, bu uygulama kullanıcının adım adım Lego’yu inşa etmesini sağlıyor. Eğer bir parçayı yanlış taktıysanız, otomatik olarak bu adımı nasıl düzeltebileceğinize dair adımlar gösteriyor.

Bu uygulama, ne yazık ki, Mellon Üniversitesi dışında hiç bir zaman yayınlanmadı. Böyle bir uygulamanın yayınlanması, aslında Google Glass’ın ne kadar kullanışlı olabileceğinin bir örneği olabilirdi. Ancak yine de bu derece yüksek bir fiyata ödemeye değer mi? En büyük Lego hayranları için bile muhtemelen hayır.

Kaynak: http://lego.gizmodo.com/google-glass-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın