Görüş Bildir
Haberler
Google Glass Haftaya Satışta!

Google Glass Haftaya Satışta!

Batuhan
11.04.2014 - 14:26 Son Güncelleme: 12.04.2014 - 21:17

Google Glass Haftaya Satışta!

Google'ın bir süredir unutulan ancak son birkaç gündür yeniden teknoloji gündemine oturan gözlüğü 15 Nisan'da herkes için satışa çıkıyor. Daha önce çekilişle belirlenen ve sayıları binlerle ifade edilen az sayıda kişiye gönderilen Google Glass şimdi tüm teknoloji meraklıları için sunuluyor.ABD'de gerçekleştirilecek bu sürpriz satış aslında ürünün pazara çıktığı anlamına gelmiyor. Çünkü Google Glass'ın satışı sadece 1 gün ile sınırlı olacak.

Kaşif sürümü

Bu sürpriz kararı resmi Google+ hesabından duyuran Google Glass takımı, sadece 1 gün için yapılacak satışta sınırlı sayıda ürünün yer alacağını belirtti. Herkes tarafından satın alınabilecek Google Glass, daha önce az sayıda kişiye geliştirici ve teknoloji meraklısına gönderilen kaşif sürümünün aynısı olacak.

Fiyat aynı

Cihazın fiyatında ise bir değişiklik bulunmuyor. Google Glass Kaşif Sürümü daha önce sahip olduğu 1500 dolar artı vergi etiketiyle satışa sunulacak. Önümüzdeki hafta Salı günü gerçekleşecek satışlar pasifik saatiyle 06.00'da başlayacak. Google Glass satış sayfasına buradanulaşabilirsiniz. Ürünün son kullanıcı sürümünün 2014 yılı sonunda pazara sürülmesi bekleniyor.

Shift Delete

Kaynak: http://shiftdelete.net/google-glass-h...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0