Görüş Bildir
Haberler
Goat Simulator Steam'de!!

Goat Simulator Steam'de!!

Onedio Medya
12.02.2014 - 13:21

Goat Simulator Steam'de!!

Keçi, çıkmaya inat ederse.

YAZAN

Pozan Erten

Dana önce size haberini yaptığımız çılgın oyun Goat Simulator 'un, yapımcıları tarafından gerçekten yayınlanmaya karar verilmesi bugün oyun sektöründe bomba etkisi yarattı.

CoffeeStainStudios 'un daha önce söylediğne göre eğlence amaçlı yapılmış bir teknoloji demosu olan Goat Simulator'ü oyun olarak yayınlamaya karar vermesi, insanlardan aldıkları geri dönüşler doğrultusunda gerçekleşmiş. Aşağıdaki videodan da görüceğiniz üzere oyun sektörünün bu eğlenceye karşı verdiği 'BU OYUNU İSTİYORUZ!', ' TEK İHTİYACIMIZ OLAN BİR KEÇİ SİMÜLASYONU ', ' LÜTFEN BU OYUNU YAYINLAYIN ' v.b. tepkiler yapımcıların ' Madem öyle, gelecek büyük oyun projemiz Goat Smilulator ' demesine yol açtı.

Ardından Steam üzerinden ön sparişe bile açılan oyun güzel bir şaka gibi başlasa da gittikçe ciddiye dönüşüyor ve merak eden bir çok insan tarafından da alınacak diye düşünüyoruz. Eski tip kaykay oyunlarına benzeyeceği açıklanan GS, Steam üzerinden 10$ karşılığında ön spariş edilebiliyor. Aşağıdan yeni videosunu izleyebilir, gerçekleşen bu olaya daha da şaşırabilirsiniz.

Kaynak: http://oyungezer.com.tr/haber/36523-g...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın