Görüş Bildir
Haberler
Geleceğe Dönüş Seti Canlanıyor

Geleceğe Dönüş Seti Canlanıyor

Ulaş
05.06.2014 - 17:49 Son Güncelleme: 05.06.2014 - 21:14

Geleceğe Dönüş Seti Canlanıyor

Dünya sinema tarihinin en sevilen ve en çok izlenen film serilerinden ‘Geleceğe Dönüş’teki ‘Hill Valley’ daha önce de birçok film setini tasarlayan Secret Cinema tarafından Londra’da canlandırılıyor.

Secret Cinema, 2007’de İngiltere’de kurulan bir organizasyon firması. Sinema izleyicisine istediğini değil hayal ettiğini veren farklı bir sinema oluşumu. Kültleşen filmlerin setlerini küçük ölçekli ve en önemlisi ‘gizli’ yerlerde canlandırarak, filmi hayranları için üç boyutlu hale getiriyor.

Daha önce aralarında Ghostbusters, A Night At the Opera, The Warriors, Miller’s Crossing, The Grand Budapest Hotel, Lawrence of Arabia, The Shawshank Redeption, Brazil gibi filmlerin set tasarımlarını yapan Secret Cinema, bu defa ‘Back to the Future (Geleceğe Dönüş)’ filmini canlandırmaya hazırlanıyor.

24 Temmuz-10 Ağustos arasında ziyaret edilebilecek olan ‘Geleceğe Dönüş’ setinde önceki projelerde olduğu gibi izleyicileri birçok sürpriz bekliyor. Filmin kültleşmiş DeLorean, uçan kaykay, kendi kendini kurutan mont, ‘Enchantment Under the Sea’ partisi gibi birçok detayın da canlandırılması bekleniyor. Şimdilik nerede yapılacağı gizli tutulan etkinliğin biletleri, yetişkinler için 53 Sterlin, 5-15 yaş arası çocuklar için 25, ikiden fazla aile üyesinin katılımı durumunda aile bileti 140 Sterlin şeklinde ücretlendiriliyor.

Orijinal hikayede California’da bulunan ‘Hill Valley’ kasabasının birebir kopyasının içerisinde yer alacak izleyiciler, aynı zamanda filmin müziklerini de o an içerisinde bulundukları dekorun, filmdeki sahnesiyle eşzamanlı olarak dinleyebilecekler.

  • Al Jazeera
Kaynak: http://www.aljazeera.com.tr/haber/gel...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0