Görüş Bildir
Haberler
Geçtiğimiz Haftanın Mutlaka İzlemeniz Gereken 10 Videosu!

etiket Geçtiğimiz Haftanın Mutlaka İzlemeniz Gereken 10 Videosu!

Fatih UZUN
09.08.2015 - 10:26 Son Güncelleme: 09.08.2015 - 10:34

Geçtiğimiz haftanın en çok izlenilen, tartışılan ve dikkat çeken videoları karşınızda. İyi seyirler...  

Daha fazla eğlenceli video için Videolar butonunu ve her videonun üzerine gelince solunda açılan paylaş kısmını kullanabilirsiniz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Düğünün İlk Dans Klasiğinden Kurtulan Gelin ve Damattan Muhteşem Dans Gösterisi

Gayet klasik başlayan düğünü çok farklı noktaya getiren çiftin eğlenceli düğünlerine tanıklık ediyoruz...

Eşinin Gizlice Yaptığı Gebelik Testinin Pozitif Çıktığını Öğrenen Kadının Mutluluğu

Ve tabii ki eşinin ve diğer iki çocuklarının mutluluğu...

Eşinden gizlice gebelik testi yapan Sam pozitif çıktığını görünce kendinden geçti. Bunu da eşine anlatıp mutluluğunu paylaşmak isteyen Sam tuhaf hareketler sergileyip cebine koyduğu test cihazını eşinden almasını istiyor. Testin pozitif olduğunu gören Nia ise bunun Sam'in bir şakası olduğunu zannetti. Ancak daha sonra gerçek olduğunu anlayınca kendisi de çok mutlu oluyor. Ve tabii ki diğer sahip oldukları iki çocukta mutlular... Sam ve Nia aile yaşantılarını Youtube üzerinden insanlarla paylaşarak fenomen olmuş insanlar ve bundan sonra artık bir aile üyesine daha sahipler...

Telefonunuzun Flaşına Ufak Bir Dokunuşla Göremediklerinizi Görün

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tüm ihtiyacınız olan bir adet mavi, bir adet mor kalem ve bir adet de bant. Tüm bunlara sahip olduktan sonra telefonunuzun kamerasını görünmeyen izleri görebilmek için kullanabilirsiniz.

Türkiye'de Neden Bilim İnsanı Yetişmiyor?

Ülkemizde neden bilim insanı yetişmiyor sorusuna verilebilecek en güzel cevap bu videoda gizli. Kardeşimiz öyle güzel bir yoldan gidiyor ki belki de ilerde insanlığı uzaya taşıyacak ama gelin görün ki burası Türkiye...

Kardeşimiz daha sonra birçok insanın seferber olup desteği ile deneyini tamamladı.

Kız Arkadaşlarına Diğer Erkeklerden Gelen Laf Atmaları İzleyen Erkeklerin Tepkileri

Her erkeğin korkulu rüyasıdır kız arkadaşına sokakta laf atan insanları görmek, duymak veya bilmek... New York sokaklarında geçen bu laf atma görüntüleri Cosmopolitan tarafından hazırlandı ve laf atılan kızların erkek arkadaşlarına izletildi. Her biri gerçek olduğuna inanmak istemeseler de olay karşısında şaşkınlıklarını gizleyemediler... Seth kız arkadaşına atılan laflardan dolayı orada olmaktan memnuniyetsizlik duyduğunu ifade ederken, kız arkadaşı Olivia ise bunların o yokken başına geldiğini, bazı lafların çok incitici olduğunu söyledi. Tessa ise erkek arkadaşı Jon'a erkeklerin sürekli saçına yorum yaparak yanına yaklaştıklarını söyledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kız Kardeşe Sahip Olmanın Muhteşem Olduğunun 11 Maddede Kanıtı

Eğer kızsanız ve bir kız kardeşe sahipseniz çok şanslısınız. Erkek kardeşe sahip olmanın da illaki çok fazla iyi yönleri vardır ancak bir kız kadar değildir. Kıskançlıklar, tripler bir kenara kadın olmanın ve seni anlayıp destek verebilecek birisine sahip olmanın rahatlığı hiç bir şeyde yoktur...

Uğur Işılak'tan 'Koalisyon' Şiiri

Geçtiğimiz hafta terör gündemiyle olağanüstü toplanan Meclis’te uykusuna yenik düşerek adından söz ettiren AK Parti İstanbul Milletvekili Uğur Işılak, internetten yayınladığı 'Koalisyon' isimli şiiriyle yeniden gündemde.

Makyajla Tanınmaz Hale Getirilen Ronaldo'dan Top Cambazlığıyla Para Toplama Çabası

İçeriğin Devamı Aşağıda

Madrid sokaklarında kılık değiştirmiş halde yaptığı hareketlerle pek de dikkat çekemeyen Ronaldo...

Bir Kadın Olarak 'Nah Susarız' | Başay Okay

Mecliste Bülent Arınç'ın bir kadın vekile 'Bir kadın olarak sus' sözüne sinirlenen Başay Okay'ın tepkisini izliyoruz...

Akıllı Telefonunuzu 3 Boyutlu Holograma Çevirin!

3 boyutlu hologramın yapımı videoda çok çok basitçe anlatılmış. Kullanılan malzemeler oldukça kolay bulunan şeyler. Yapımı da oldukça eğlenceli. Ama asıl eğlence, 3 boyutlu hologramınızı oluşturunca başlıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
204
65
47
17
8
3
2