Görüş Bildir
Haberler
Galaxy S5, Kafa İzleme Teknolojisiyle Gelebilir

Galaxy S5, Kafa İzleme Teknolojisiyle Gelebilir

Caner
16.01.2014 - 20:04

Galaxy S5, Kafa İzleme Teknolojisiyle Gelebilir

Şirketlerin patent başvurularına dair haberleri zaman zaman sizlere sunuyoru. Son dönemde özellikle Apple 'ın birçok patent haberi gelmişti. Tabii her patent başvurusu mutlaka her yeni modelde kullanılacak diye bir kural yok, ama kullanılma ihtimali de bulunuyor tabii.

Samsung Galaxy S5'te etki yaratabilecek 8 özellik

Samsung 'un geçen sene çıkardığı amiral gemisi modeli Galaxy S4 'te, kafa hareketlerinizle ekranı kaydırabiliyor, böylelikle daha rahat okumalar gerçekleştirebiliyordunuz. Samsung'un yeni patent başvurusu ise, kafa ve yüz hareketleri üzerine kurulu, daha gelişmiş bir sistem. Özellikle dokunmatik ekranı parmaklarınızla kullanmanın zor olacağı anlarda, kafa, hatta kaş ve göz hareketlerinizle telefonu kontrol etmeniz mümkün olabilir. Bunun için de cihazın ön kamerasından faydalanmak gerekiyor.

Ne dersiniz?

Samsung'un önümüzdeki ayında, New York 'ta gerçekleştireceği özel bir etkinlikte Galaxy S5 'i resmen görücüye çıkarması bekleniyor. Bu yeni modelde böyle bir özellik olur mu sizce? Tabii bunun dışında, göz tarayıcısı , parmak izi okuyucusu ve 64bit işlemci gibi birçok beklenti de bulunuyor.

Kaynak: http://www.teknokulis.com/Haberler/Mo...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın