Görüş Bildir
Haberler
Galatasaraylı Yönetici Abdürrahim Albayrak'tan Transfer Açıklaması

Galatasaraylı Yönetici Abdürrahim Albayrak'tan Transfer Açıklaması

Batuhan
13.01.2015 - 14:26

Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdürrahim Albayrak, sarı kırmızılı takımın gündemindeki konularla ilgili olarak son derece önemli açıklamalar yaptı.

Radyospor'da soruları yanıtlayan Albayrak, 'Hamza hoca gelmeden önce takımdan ayrılmak için başka takımlarla görüşen oyuncular vardı. Hamza hoca geldi; artık hepsi takımda kalmak istiyor. Herkes çok mutlu' diye konuştu.

İkinci yarı zor olacak

Abdürrahim Albayrak, ligin ikinci bölümünde rekabetin daha zorlu olacağına işaret ederek, 'Hepsi birbirinden zorlu 18 maçımız var. Alanya'daki kampımız başlıyor. 5 günlük bir kampımız var. Sonra da kupa ve Çaykur Rizespor Lig maçına bakacağız' dedi.

Aceleyle yapılmış transferler olmayacak

Albayrak, 'Transferlerden önce kendi futbolcularımızın ödemelerini düşünmek zorundayız. Transfer yapmak için transfer yapmayacağız. Önceki dönemlerdeki gibi aceleye getirilerek yapılan türden transferler yapmayacağız. İhtiyacımız olan, bütçemize uygun transfer olursa yapacağız. Yoksa böyle transferler yerine o parayı şimdiki oyuncularımıza veririz. Daha da başarılı oluruz' dedi.

Engin ve Yiğit'le vedalaşıyoruz

Takımdan ayrılacak oyuncularla ilgili de bilgi veren Albayrak, 'Genç kardeşlerimiz gitsin yarım devre oynasın. Gelecek sezon bize daha faydalı olurlar. Çok kabarık bir listemiz var. Çok geniş; hepsini oynatma şansımız olmadığı için üzülüyoruz. Bu futbolcu kardeşlerimiz kiralık olarak gitsin ve seneye daha hazır gelsinler. Pek çok futbolcuyla yolları ayırıyoruz; ama bazılarını da kiralık olarak vereceğiz. Yarım devre de olsa, bir başka kulüpte oynamalarının daha iyi olacağını düşünüyoruz. Furkan'ı Karabükspor'a kiraladık. Asla satmayı düşünmüyoruz. Veysel Sarı'nın gidip yarım dönem bir başka kulüpte oynamasını istiyoruz. Kendisini isteyen bir kaç kulüp var. Başarılı olmalarını düşünüyorum. Yiğit Gökoğlan ve Engin Baytar'ı satmayı düşünüyoruz. Bunların bir başka kulübe gitmelerini istiyoruz. Bu güne kadar Galatasaray'a yapmış oldukları hizmetler için teşekkür edip, kendileriyle yolları ayırmak istiyoruz' ifadelerini kullandı.

Muslera ve Sneijder'i asla satmayacağız

Muslera'nın Liverpool'a, Sneijder'in ise Juventus'a gideceği yönündeki haberler için ise Albayrak, 'Kesinlikle yıldızlarımızı satmak istemiyoruz. Biz öncelikle olarak 4. yıldızı takmak, ardından önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmek istiyoruz. Bu nedenle bu yıldızlarımızdan hiçbirini satmayacağız. Taraftarımızın içi rahat olsun. Başkanımızın dediği gibi Sneijder'e 50 milyon avro veren olursa vereceğiz. Yoksa satmayı düşünmüyoruz. Yıldızlarımızla devam etmek istiyoruz' konuştu.

Transferde büyük paralar harcamayız

Albayrak, olası bir stoper transferiyle ilgili olarak ise 'Transfer yapmak için transfer yapmayacağız. Galatasaray'ın bütçesine uygun bir futbolcu bulabilirsek alabiliriz. Stoper transfer şart değil. Hocamız, bir başka futbolcuyla doldurmayı planlıyor. Hakan Balta ve genç kardeşlerimiz var. Ama kulübümüzün şartları doğrultusunda olursa bir transfer yaparız. Büyük paralar verip transfer yapmayacağız. O büyük paraları futbolcularımıza veririz. Onları mutlu ederiz. Daha başarılı oluruz' dedi.

Gitmek için başka kulüplerle görüşen oyuncular oldu ama Hamza Hoca sorunu çözdü

Takım için ortamın çok iyi olduğuna vurgu yapan Abdürrahim Albayrak, 'Hocamız geldikten sonra ortamımız çok iyi. Hocamız gelmeden, bir çok arkadaşımız, kulüpten gitmek için başka bir kaç kulüple görüştüler. O görüşmelerden bilgi sahibiyiz. Sonradan o bilgiler bana geldi. Fakat Hamza hoca geldikten sonda hiçbir oyuncumuz takımdan ayrılmak gitmek istemiyor. Bu da bizim için çok sevindirici. Bütün futbolcu kardeşlerimize çok teşekkür ediyorum, bizlere yardımlarından dolayı. Selçuk, Burak, Yekta, Semih özellikle Sabri kardeşimiz olsun. Hepsine isim ayırt etmeksizin, hepsine teşekkür ediyorum. Çok özveriyle çalışıyorlar. Birlik ve beraberlik içerisinde Galatasarayımızın başarısı için çalışıyorlar' ifadelerini kullandı.

Pandev de takımda kalıyor

Goran Pandev'in de takımda kalacağını belirten Albayrak, 'Pandec, Avrupa'da oynamış, değerli bir kardeşimiz. Pandev'e ihtiyacımız vardır. Burak ve Umut'un yanına koyduğunuz zaman ne zaman ne olacağını bilemezsiniz. Pandev'i satmayı düşünmüyoruz. Kendisi de buna çok mutlu oldu. Şu anda bir futbolcu satmayı düşünmüyoruz' dedi.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0