Görüş Bildir
Haberler
Galatasaraylı Yıldız Ülkesine Kaçtı

Galatasaraylı Yıldız Ülkesine Kaçtı

Batuhan
16.05.2014 - 15:31

Galatasaraylı Yıldız Ülkesine Kaçtı

Izet Hajrovic, transfer taksidi ödemesenin 90 günü geçtiğini öne sürerek ülkesine gitti.

DHA'nın haberine göre sarı kırmızılı kulübün devre arasında Grasshoppers'tan transfer ettiği Izet Hajrovic, transfer taksidi ödemesenin 90 günü geçtiğini öne sürerek ülkesine gitti. Hajroviç'in FIFA'ya başvurduğu ve parasını kurtarabilmek için dava açacağı öğrenildi.

Hajrovic'in avukatı sarı kırmızılı kulübe ihtarname çekerek 5 gün içinde ödemelerin yapılmasını talep etti. G.Saray'dan bu konuda yanıt gelmeyince Hajrovic'in avukatı G.Saray'a sözleşmenin fesh edildiğine dair bir yazı daha gönderdi. Galatasaray ihtarnemelerden sonra Salı günü Boşnak oyuncunun ödemelerini yaptı ama Hajrovic düğün için izin alarak gittiği Bosna'dan dönmedi.

Bu gelişmeler üstün son kez Boşnak oyuncu ile görüşen G.Saray yönetimi ödemelerin yapılması üzerine Hajrovic'ten; 'Tamam FIFA'dan şikayetimi çekebilirim' cevabı aldı fakat genç oyuncu hala şikayetini geri çekmedi.

Boşnak futbolcu G.Saray ile 4,5 yıllık sözleşme için 4.950.000 Euro + 10.000 Euro maç başı ücrete imza atmıştı.

Bu koşulda artık geri dönmek ya da dönmemek Hajroviç'in elinde. Boşnak futbolcu dönmemeyi tercih ederse mukavelesini tek taraflı fesh ettiği için serbest kalacak ve bonservis bedelsiz başka bir kulübe transfer olabilecek. G.Saray Hajroviç için kulübü Grasshoppers'a 3,5 milyon euro bonservis bedeli ödemişti.

DHA

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0