Görüş Bildir
Haberler
Galatasaray ve Fenerbahçe Yıldız Oyuncu İçin Karşı Karşıya

Galatasaray ve Fenerbahçe Yıldız Oyuncu İçin Karşı Karşıya

Fatih
01.05.2014 - 22:06

Galatasaray ve Fenerbahçe Yıldız Oyuncu İçin Karşı Karşıya

Gelecek sezon takımlarını güçlendirmek için harekete geçen Galatasaray ve Fenerbahçe için İngiliz medyasından flaş bir iddia geldi.

Gelecek sezon yapacakları transferlerle 4.yıldız yarışında öne geçmek isteyen Galatasaray ve Fenerbahçe İngiliz medyasına göre yıldız savunma oyuncusu için devrede.

İngilizlerden ciddi iddia

İngiliz medyasına göre Newcastle United forması giyen Steven Taylor'un kulübünden ayrılacağı, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin de transfer teklifi hazırlığında olduğu belirtildi.

İngiliz basınından talkSPORT'un haberine göre 28 yaşındaki defans oyuncunun, yaz transfer döneminde kadrosunu takımı yenileyecek olan Alan Pardew tarafından gözden çıkarıldığına değinildi. Bu sezon yalnızca 8 maça çıkan Taylor'un da mevcut kadroya yapılması beklenen takviyeler sonrası kulüpten ayrılma kararı aldığı belirtildi.

Sözleşmesinin bitmesine 2 yıl kalan Taylor'un özellikle Galatasaray ve Fenerbahçe'den gelen teklifleri dinlemek için menajerine yetki verdiği ve gelecek sezon Türkiye'de oynayabileceği belirtildi.

Valencia da istiyor

La Liga'da bu sezon beklentilerin altında kalan Valencia'nın da savunma oyuncusu arayışları çerçevesinde transfer listesine eklediği İngiltere U21 Milli Takımı'nın 1.86 metre boyundaki eski savunma oyuncusu ile anlaşma yoluna gitmek için nabız yokladığı aktarıldı.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın