Görüş Bildir
Haberler
Galatasaray'ın Stoper Adayı Alvarez Balanta

Galatasaray'ın Stoper Adayı Alvarez Balanta

Fatih
28.04.2014 - 21:05

Galatasaray'ın Stoper Adayı Alvarez Balanta

Arjantin basınındaki haberlere göre Galatasaray, River Plate'in 21 yaşındaki Kolombiyalı stoperi Eder Alvarez Balanta'nın peşinde.

Yeni sezon için transfer hazırlıklarına şimdiden başlayan Galatasaray'ın, River Plate'in Kolombiyalı genç stoperi Alvarez Balanta'yla ilgilendiği iddia edildi.

Ntvspor'da yer alan habere göre sarı kırmızılı kulübün başkanı Ünal Aysal scout ekibiyle gerçekleştirdiği toplantının ardından transfer çalışmalarına başladı.

Agresif ve hırslı yapısıyla birçok Avrupa kulübünün daha radarına girmiş olan Eder Alvarez Balanta'yı, Galatasaray daha önce Ocak ayında renklerine bağlamak istemiş fakat o dönem bu transferde bir sonuca varılamamıştı.

21 yaşında ve 1.81 boyundaki Kolombiya'lı stoper, hırslı ve agresif oyun karakterinin yanısıra hava toplarındaki hakimiyeti ve sol ayağını kullanıyor olması sebebiyle de geleceğin önemli stoper adaylarından biri olarak gösteriliyor.

Galatasaray'ın bu sezon River Plate'le 33 maça çıkmış olan Alvarez Balanta'yı kadrosuna katabilmek için, devre arası transfer döneminde kiraladığı Burdisso'yu gönderip yabancı kontenjanında yer açması bekleniyor. Chedjou'nun da gönderilip gönderilmeyeceği ise Roberto Mancini'den gelecek rapora bağlı olduğu tahmin ediliyor.

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/453/trans...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın