Görüş Bildir
Haberler
Galatasaray 3-1 Gaziantepspor

Galatasaray 3-1 Gaziantepspor

Mustafa Boztepe
31.01.2016 - 19:38 Son Güncelleme: 31.01.2016 - 22:47

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Galatasaray evinde Gaziantepspor'u ağırladı. Galatasaray, 20. dakikada Olcan Adın ve 25. dakikada Sinan Gümüş'ün attığı gollerle soyunma odasına 2-0 önde girdi. 57. dakikada Burak Yılmaz'ın attığı golle Galatasaray 3-0'lık üstünlüğü yakaladı. Gaziantepspor'un 75. dakikada attığı gol yetersiz kaldı ve Galatasaray kupada çeyrek finale çıktı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mustafa Denizli: Transfer Sezonunu Kapattık Diyemem

Mustafa Denizli: Transfer Sezonunu Kapattık Diyemem

Galatasaray’da Mustafa Denizli, transfer konusuna değindi. Son gün transfer ihtimalini değerlendiren deneyimli çalıştırıcı, transferi tamamen kapatmadıklarını ve ufak bir ihtimal de olsa bir sürpriz olabileceğini söyledi.

Maçı değerlendiren Denizli, “İlk yarısı hem temposu yüksek, hem keyif hem sonuç geitren bir ilk yarıydı. 3. golden sonra biraz düştük. Ondan sonra da pozisyonlarımız var. Rakibimiz de iyi mücadele etti. Süper Lig’in iyi takımlarından biriyle oynadık. Hem atak hem defans manasında iyi bir gece oldu bizim için.” diye konuştu.

Yeni transfer Martin Linnes ve formda olan Sinan Gümüş’ün durumunu yorumlayan başarılı çalıştırıcı, “Linnes tam hazır değil. Maç yeteneğini geliştirerek hazır duruma geecek. Martin Linnes gelirken hiç çalışmamıştı. Yavaş yavaş arkadaşları uyum sağlayacak. Yönlü bir oyuncu, değişik pozisyonlarda değerlendirme şansımız olacak. Sinan şu anda yolun başında bir futbolcu. Bu fırsatları şanssa çeviriyor. Fevkalade uyumlu takım arkadaşlarıyla, abileriyle. Pozisyon üretme açısından, gol ve asistleri düşünme açısından Sinan için önemli haftalar. Sinan’la sürekli konuşuyorum bu haftaları değerlendirmesi adına. Bu çizgiye gelen futbolcuların yere sağlam basmaları gerekiyor. Biz de onun yere basmasını sağlamaya çalışyırouz” ifadelerini kullandı.

Transfer konusuna değinen Denizli, “Podolski’ye gelen teklifler herhalde gazetelere geliyor. Bize gelen bir şey yok. Her futbolcu teklife açık. Oyuncularıma teklif gelirse sevinirim. Transfer yarın akşam mesai saatine kadar devam edecek. Bilmiyorum bu süre içinde sağlıklı bir hamle olur mu. Uzak bir ihtimal ama açık bir kapı bırakmakta fayda var.” diyerek transfer için kapıları kapatmadı.

Galatasaray 3-1 Gaziantepspor

Galatasaray 3-1 Gaziantepspor

Ziraat Türkiye Kupası’nda Galatasaray, evinde Gaziantepspor’u konuk etti. Sarı-kırmızılı takım karşılaşmayı 3-1’lik skorla kazanarak çeyrek finale uzandı.

Galatasaray’ın gollerini 20. dakikada Olcan Adın, 25’te Sinan Gümüş ve 57. dakikada Burak Yılmaz kaydetti. Konuk takımın tek golü 75’te Habib Habibou kaydetti.

Olcan Adın'dan güzel gol

As kadrosuyla sahaya çıkan Mustafa Denizli’nin ekibi oynadığı güzel futbolla alkış aldı. Son haftaların formda ismi Sinan Gümüş bu maçta da boş geçmedi. 25. dakikada güzel bir vuruşla fileleri sarsan genç futbolcu büyük övgü aldı. Sinan 81’de yerini Sabri Sarıoğlu’na bıraktı.

Yeni tranfer Martin Linnes maça esas mevkisi olan sağ bekte başladı. Norçevli bek, isabetli ortaları ve hücum bindirmeleri ile dikkat çekti. Maça 2 forvetle çıkmayı tercih eden Mustaa Denizli, Umut Bulut ve Burak Yılmaz’ı bir arada oynattı.

Ziraat Türkiye Kupası’nda çeyrek ve yarı final müsabakaları için kura çekimi 2 Şubat 2016 Salı günü yapılacak. TFF’nin Beykoz-Riva’daki idari merkezinde bulunan Orhan Saka Salonu’nda gerçekleştirilecek kura çekimi, saat 14.30’da başlayacak.

Açık Mert Korkusuz

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
24
19
7
4
4
3
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
kartacali

pek futbol izlemem ancak şu umut denen herif nedir

Dreamfall

Sığırlık yapmasalardı 6 atarlardı ama biz kaçıracağız dediler. Bugüne kadar laf edilmesine karşıydum umut için ama o golleri de atamayacaksan senin benden fu... Devamını Gör