Görüş Bildir
Haberler
Galatasaray Drogba'yı da Konya'ya Götürüyor!

Galatasaray Drogba'yı da Konya'ya Götürüyor!

Batuhan
06.05.2014 - 15:59

Galatasaray Drogba'yı da Konya'ya Götürüyor!

Galatasaray'da zorlu kupa finali öncesi Konya'ya götürülen kafilede sürpriz isimler yer aldı.

Sakatlığı nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı kalan Fildişi Sahilli futbolcu, sarı kırmızılı takım arkadaşlarına destek olması amacıyla kafileyle birlikte Konya'ya götürülecek.

FORMA GİYEMEYECEK AMA...

Bu sezon son olarak 6 Nisan'da oynanan Fenerbahçe derbisinde forma giyen Drogba, kupa finalinde de forma giyemeyecek olmasına karşın takım arkadaşlarını yalnız bırakmayacak.

Bu sezon Galatasaray formasıyla 36 maça çıkan Fildişi Sahilli yıldız, 14 gol attı. Drogba kupada da 3 maçta 1 gol atma başarısı gösterdi.

İŞTE DİĞER SÜRPRİZ İSİMLER

G.Saray, Konya'da oynanacak Ziraat Türkiye Kupası finali için adeta çıkarma yapıyor. Sarı kırmızılı kafilede sakat oyuncuların yanı sıra takımla antrenmanlara çıkan Endoğan Adili de Konya'ya götürülen isimler arasında. Ayrıca kulübün masör ve fizyoterapistlerinin yanında tesis müdürü, aşçı ve çaycıların da Konya'ya götürülmesi dikkatlerden kaçmayan başka bir detay.

İtalyan teknik direktör Roberto Mancini genç oyuncular İbrahim Coşkun ve Emre Can'ı sezon içinde bazı maçlarda forma giydikleri için özel olarak kafileye dahil etti.

İşte sarı kırmızılıların Konya kafilesi;

Fernando Muslera, Ufuk Ceylan, Eray İşcan, Aykut Erçetin, Guillerme Burdisso, Felipe Melo, Hamit Altıntop, Gökhan Zan, Aydın Yılmaz, Selçuk İnan, Wesley Sneijder, Didier Drogba, Izet Hajrovic, Umut Bulut, Umut Gündoğan, Burak Yılmaz, Alex Telles, Sabri Sarıoğlu, Aurelien Chedjou, Hakan Balta, Semih Kaya, Emmanuel Eboue, Koray Günter, Yekta Kurtuluş, Emre Çolak, Veysel Sarı, Lucas Ontivero, Berk İsmail Ünsal, İbrahim Coşkun, Salih Dursun, Oğuzhan Kayar, Emre Can Coşkun...

106 ODA AYIRTILDI

Galatasaray'ın oldukça kalabalık kafilesi için Konya'daki Rixos Otel'de 106 oda ayırtıldı. Ayrıca saat 19:00'da yenecek akşam yemeği için de Konya'nın meşhur etli ekmeğinden 109 porisyon sipariş edildi.

Şampiy10

Kaynak: http://sampiy10.gazetevatan.com/haber...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın