Görüş Bildir
Haberler
Galatasaray Bombayı Patlatıyor

Galatasaray Bombayı Patlatıyor

Caner
29.06.2014 - 11:14
onedio.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Galatasaray Bombayı Patlatıyor

Olcan Adın transferinde sona yaklaşan Galatasaray, asıl bombayı bir başka futbolcunun transeriyle patlatmaya hazırlanıyor.

Teknik direktör belirsizliğine karşın yerli oyuncu kalitesini arttırmak için teknik adamdan bağımsız çalışmalarını sürdüren ve Olcan Adın transferinde sona yaklaşan Galatasaray, asıl bombayı bir başka oyuncunun transeriyle patlatmaya hazırlanıyor.

Didier Drogba'dan boşalan santrafor açığı için adı Bafetimbi Gomis, Alberto Gilardino, Fabio Quagliarella gibi isimlerle anılan Aslan'da golcü için ibre milli takımın yıldızına döndü.

Fransa'nın önde gelen medya kuruluşlarından RMC'nin iddiasına göre transfer çalışmalarını sürdüre Galatasaray geçtiğimiz günlerde Yozgat'taki ailesini ziyarete gelen Mevlüt Erdinç ile bir görüşme gerçekleştirip prensipte anlaşırken, transferin resmiyete dökülmesinin önündeki tek engel olarak golcü futbolcunun kulübü Saint-Etienne görülüyor. Haberde Fransız kulübünün Galatasaray'dan gelen ilk teklifi kabul etmediği vurgulanırken, Mevlüt'ün sarı kırmızılı formayı giymek için ısrarlı davranması halinde transferin gerçekleşebileceği vurgulandı.

Geçtiğimiz sezon transfer olduğu Saint-Etienne'de 27 maçta 11 gol kaydeden golcü futbolcunun ismi sezonun sona ermesiyle birlikte Fenerbahçe ile de anılmış ancak sarı lacivertli kulüp bu iddiaları resmi internet sitesi aracılığıyla yalanlamıştı.

2005-2006 yılından bu yana Fransa 1. Ligi'nde forma giyen Mevlüt, bu süre zarfında 231 maça çıktı 74 gol kaydetti.

eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0