Görüş Bildir
Haberler
Galatasaray 90'da Yıkıldı!

Galatasaray 90'da Yıkıldı!

Fatih
22.03.2014 - 20:58

Galatasaray 90'da Yıkıldı!

Şampiyonlar Ligi'nde Chelsea'ye elenen Galatasaray Süper Lig'in 26. haftasında evinde Kayserispor'u konuk etti. Konuk takım üç puanı 90. dakikada aldı.

Şampiyonlar Ligi'nde Chelsea'ye elenen Galatasaray Süper Lig'in 26. haftasında evinde Kayserispor'u konuk etti. Konuk takım üç puanı 90. dakikada Pablo Mouche'nin golüyle aldı: 0-1

19- dakikada orta sahadan Bobo'nun derinlemesine pasında topla savunmanın arkasına sarkan Mouche, sağdan ceza alanına girdi. Mouche'nin daralan açısına rağmen yaptığı vuruşta kaleci Muslera'dan dönen topu savunmada Semih Kaya uzaklaştırdı.

22- dakikada Selçuk İnan'ın sağdan ortasında arka direkte Burak Yılmaz istediği kafa vuruşunu yapamadı. Yerden seken topa bu kez vole vuran sarı-kırmızılı futbolcunun şutunda meşin yuvarlak kaleci Sinan Bolat'tan döndü. Dönen topu savunma uzaklaştırarak tehlikeyi önledi.

32- dakikada gelişen Galatasaray atağında ceza alanı içinde sağ çaprazda topla buluşan Veysel Sarı'nın şutunda kaleci Sinan Bolat üzerine gelen topu kontrol etti. 35. dakikada sol kanatta topu son çizgiye kadar süren Telles'in ortasında, altıpas üzerinde Hajrovic'in kafa vuruşunda meşin yuvarlak yandan auta gitti.

45- dakikada kendi yarı sahasından aldığı topla Kayserispor ceza alanı önüne kadar gelen Hajrovic'in yaptığı vuruşta kaleci Sinan Bolat, meşin yuvarlağı kornere çeldi.

Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz sona erdi.

İkinci yarıda Umut Bulut'un oyuna girmesiyle birlikte sistem değişikliğine giden Galatasaray, Burak ve Sneijder ile çok net gol fırsatları yakalamasına rağmen bu şansları değerlendiremeyince karşılaşma 0-0 sona erdi ve sarı kırmızılı takım haftalar sonra evinde puan kaybetti.

Bu sonucun ardından 49 puanda kalan Galatasaray lider Fenerbahçe'yi takibini sürdürürken, konuk Kayserispor 22 puanla son sıradan kurtulamadı.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Galatasaray'a Evinde Büyük Şok!

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Galatasaray, Türk Telekom Arena'da Kayserispor'u konuk etti.

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Galatasaray, Türk Telekom Arena'da Kayserispor'a 1-0 mağlup oldu.

90 +5. dakikada Muslera'nın uzun gönderdiği topa Telles, ters vurunca top bir anda Mouche'nin önünde kaldı ve Mouche, ceza alanına girip karşı karşıya pozisyonda vuruşunu yaptı ve topu ağlara gönderdi. Gol sevinci sırasında formasını çıkaran Mouche, ikinci sarı ve ardından kırmızı kart gördü.

Karşılaşma bu skorla tamamlandı.

Şampiy10

Kaynak: http://sampiy10.gazetevatan.com/haber...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0