Görüş Bildir
Haberler
G.Saray'da Dany, Amrabat, Eboue ve Ontivero Kararı

G.Saray'da Dany, Amrabat, Eboue ve Ontivero Kararı

Fatih
06.01.2015 - 18:49

Bonservisi Galatasaray'da bulunan Dany, Amrabat, Ontivero ve Eboue'nin geleceklerine ilişkin durumları netleşiyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Amrabat'ın dönmesi kesin gibi

Amrabat'ın dönmesi kesin gibi

Malaga'ya kiralanan Amrabat'ın sezon sonunda sarı kırmızılı ekibe geri döneceği yeni yabancı kuralılyla birlikte kesin gibi. Mali yapı da göz önüne alındığında Galatasaray'ın Nordin Amrabat'ı kadroda tutmak istemesi bekleniyor. Sarı kırmızılıların yöneticisi Abdürrahim Albayrak'ın da 27 yaşındaki oyuncuyu gelcek sezonun kadrosunda görmek istediğini ifade etmesi de Amrabat'ın da Galatasaray kariyerine devam edeceği şeklinde yorumlandı. Amrabat bu sezon Malaga ile 11 maça çıkıp 3 gol kaydetti. Amrabat'ın Galatasaray ile 2017 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Dany kadro derinliği için kadroda tutulabilir

Dany kadro derinliği için kadroda tutulabilir

Sezon başında Granada'ya kiralanan Dany de yeni sezonda takıma katılacak. La Liga'da 19. sırada bulunan takımda mutsuz olan Dany, bu sezon ligde hiç forma giymedi. Kamerunlu stoper yalnızca Kral Kupası'nda 45 dakika şans bulabildi. Dany'nin Galatasaray'daki sözleşmesi 2016 yılında sona eriyor.

Ontivero oynatılacağı bir kulübe kiraya verilecek

Ontivero oynatılacağı bir kulübe kiraya verilecek

Gaziantepspor'da kiralık olarak forma giyen Lucas Ontivero da sezon sonunda sarı kırmızılı ekibe geri dönecek. 20 yaşındaki futbolcu kırmızı-siyahlı ekipte 3 kupa ve 1 lig maçında görev aldı. Gaziantepspor'da çok fazla forma şansı bulamayan Lucas Ontivero'nun daha fazla forma şansı bulabileceği bir kulübe kiralık verilmeye çalışılacak. Arjantinli genç futbolcu eğer böyle bir takıma gönderilemezse takım bünyesinde tutulacak.

Eboue'yle vedalaşılıyor

Eboue'yle vedalaşılıyor

Sezon başında alınan kararla kadro dışı bırakılan Eboue, A2 takımıyla antrenmanlara devam ediyor. Fildişi Sahilli oyuncunun ligin ikinci yarısında kadroya alınma ihtimali yok. Sarı kırmızılı kulüpten yılda 2.2 milyon euro kazanan tecrübeli futbolcunun sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Eboue'nin gelecek sezon ki kadro planlamasında bulunmadığı belirtildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın