Görüş Bildir
Haberler
G.Saray Amrabat Kararını Verdi

G.Saray Amrabat Kararını Verdi

Fatih
09.11.2014 - 19:38

G.Saray Amrabat Kararını Verdi

Galatasaray'ın Malaga'da kiralık olarak oynayan oyuncusu Amrabat'ın tekrar geri gelip gelmeyeceği merak konusu olurken başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak bu konuya açıklık getirdi.

Spor Toto Süper Lig'in 9. hafta mücadelesinde Kardemir Karabükspor'u evinde yenen Galatasaray kafilesi otobüsle keyif içinde İstanbul'a dönerken, teknik direktör Cesare Prandelli milli maç arası olmasına rağmen takıma sadece bir gün izin verdi.

Sarı kırmızılıların Karabükspor galibiyeti ile Prandelli'nin koltuğu da biraz olsun rahatlarken, sarı kırmızılı yönetimde başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak, yeni teknik direktör arayışı yönündeki haberleri şiddetle yalanladı. Gelecek sezon yapılanması ile ilgili de açıklamarda bulunan Albayrak Amrabat'ın durumunu da netleştirirken şunları söyledi:

'Hocamız ile bundan sonra daha da iyi günlere doğru yürüyeceğiz. Sıkıntılarımız bitecek. Kadromuz çok kaliteli. Yurt dışında oynayan başarılı oyuncularımız var. Amrabat'ı dikkatle takip ediyoruz. Geldiğinde 53 numaralı formayı ona ben vermiştim. Dönecek ve yine 53 numaralı formayı yine vereceğim..'

Fotomaç

Kaynak: http://www.fotomac.com.tr/galatasaray...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın