Görüş Bildir
Haberler
Fezlekeye Göre Hacıosmanoğlu Tutuklanmış

Fezlekeye Göre Hacıosmanoğlu Tutuklanmış

Batuhan
14.03.2014 - 14:08

Fezlekeye Göre Hacıosmanoğlu Tutuklanmış

Daha önce Trabzonspor resmi internet sitesinden ve Hacıosmanoğlu'nun ağzından yalanlanan tutuklama olayı fezlekedeki tapelere de yansıdı.

Türk siyasetini olduğu gibi Türk futbolunu da çok yakından ilgilendiren 17 Aralık operasyonları sonrası Fenerbahçe'nin yeniden ve adil yargılanma isteği de oluşmuştu. Ortaya çıkan ve sarı lacivertli takımın üzerinde oyunlar oynandığı iddi aedilen ses kayıtlarından sonra şimdi de fezleke bombası düştü. Cumhuriyet Halk Partisi'nin 132 milletvekilinin imzasıyla TBMM'yi olağanüstü toplanmaya çağırmasıyşla birlikte 4 bakan hakkında hazırlanan fezleke tartışılacak.

Gözaltına aldındı iddiası

Bu fezlekelerde Türk futbolunu ilgilendiren detay ise çok ilginç. Daha önce Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Ankara Esenboğa Havalimanı'nda gözaltına alındığı iddialarını yalanlamıştı. Hatta spor programlarına bile bağlanan Hacıosmanoğlu, konuyla ilgili hukuki işlemlerin yapılacağını dile getirip resmi sitededen de yalanlama yapmıştı. Ancak CHP'nin fezlekesinde yer alan detay ise çok ilginç. Meclise kadar uzanan fezlekenin 31. sayfasında yer alan ses kayında İbrahim Hacıosmanoğlu'nun daha önce de belirtildiği gibi gözaltına alındığını kanıtlıyor. Ayrıca CHP'nin imzalarıyla toplanacak olan TBMM'de bu fezlekedeki tüm iddialar okunacak ve İbrahim Hacıosmanoğlu'nun da tutuklandığı ifadeler dile getirilecek.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0