Görüş Bildir
Haberler
Festivalin Sürprizi Ömer Süleyman

Festivalin Sürprizi Ömer Süleyman

Fatih UZUN
24.03.2014 - 22:40

Festivalin Sürprizi Ömer Süleyman

One Love Festival’in bu yılki ilk konukları belli oldu. Suriyeli ‘techno’ müzik sanatçısı Ömer Süleyman ve Bonobo bu yılki konuklar arasında.

Bu yıl 13.sü düzenlenen One Love Festival’de sahne alacak isimler yavaş yavaş açıklanıyor. Suriye’nin Resulayn şehrinde doğan sanatçı Ömer Süleyman (Omar Souleyman) festivalin bu güne dek ağırladığı en ilginç konuklardan biri olacak.

‘Birlikte Hayata’ sloganıyla 14-15 Haziran tarihlerinde Parkorman’da düzenlenecek festivalin en çok konuşulacak performanslarından birine Ömer Süleyman imza atacak gibi görünüyor. Daha önce Björk, Damon Albarn gibi isimlerle sahne alan Süleyman, Glastonburry de dahil olmak üzere pek çok uluslararası festivalde yer aldı. Sanatçı, düğün şarkıcılığından 2013’te Nobel Barış Ödülü törenine uzanan yolculuğunu müziğine aktarıyor. Sıra dışı müziği, Arap kültürüne ait motifleri ve enstrümanları birleştirerek oluşturduğu ‘techno’ parçaları seslendirecek olan Süleyman’ın yanı sıra elektronik müziğin en çok sevilen isimlerinden İngiliz müzisyen Bonobo da yine festival sahnesinde olacak.

Ön bilet satışlarının 24 Mart-9 Nisan arasında gerçekleşeceği One Love Festival, bu güne kadar 175 binin üzerinde izleyiciye ulaştı.

  • aljazeera.com.tr
Kaynak: http://www.aljazeera.com.tr/haber/fes...
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0