Görüş Bildir
Haberler
"Fernandes'i Almam Arayı Bozmam"

"Fernandes'i Almam Arayı Bozmam"

Onedio Medya
05.01.2014 - 02:02 Son Güncelleme: 05.01.2014 - 10:55

Fernandes'i Almam Arayı Bozmam

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım son dönemde Manuel Fernandes ile ilgili çıkan dedikodulara noktayı koydu… Portekizli yıldızın, Beşiktaş'ta yaşadığı sorunlar nedeniyle Fenerbahçeli yöneticilere haber göndererek 'Beni alın' dediği, hatta aynı masada yemekler yediği bile ortaya atılan iddialar arasında yer alıyor. Fernandes ile Fenerbahçe flörtü iddialarının bu denli ayyuka çıkması nedeniyle, yakın dostları ve taraftarlar gördükleri yerde Başkan Aziz Yıldırım'a Fernandes hakkındaki görüşlerini sorar oldu. Başkan Yıldırım'ın, dostlarıyla yaptığı bir sohbette Manuel Fernandes hakkındaki görüşünü olumsuz olarak bildirdiği öğrenildi.

DOSTLUĞUMUZU HERKES BİLİYOR 

Başkan'ın özellikle Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'la ilişkileri nedeniyle böyle bir transfere karşı olduğunu ifade ettiği ve ' Benim Fikret Bey'le olan dostluğumu herkes biliyor. Bir futbolcu için karşı karşıya gelmemiz doğru olmaz. Bu durum, kulüpleri de karşı karşıya getirir. Bize yakışmaz ' dediği bildirildi.

BİZDE DE SORUN YARATIR

Yıldırım'ın, Fernandes'in Beşiktaş'ta yaşadıkları nedeniyle de oyuncuya şüpheyle baktığı belirtilirken, ' Zaten oyuncunun Beşiktaş'ta yaşadığı sıkıntılar ortada. Bunları Fenerbahçe'ye geldiğinde de yaşayacak ve bize de yaşatacak. Üstelik Beşiktaş'ta lider konumunda. Fenerbahçe'de o ortamı da bulamayınca iyice büyük problem olacak. Bu haberleri kimin çıkardığını gerçekten bilmiyorum. Ancak bizden çıkmadığı kesin. Kasıtlı olarak yapıyorlar ' ifadelerini kullandığı kaydedildi.

Sabah

Kaynak: http://www.sabah.com.tr/Spor/Futbol/2...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0