Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe Taraftarı TFF'ye Yürüdü

Fenerbahçe Taraftarı TFF'ye Yürüdü

adem kara
01.03.2014 - 15:47

Fenerbahçe Taraftarı TFF'ye Yürüdü

TFF Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun Fenerbahçe'ye verdiği saha kapatma cezasının ardından taraftarlar, bugün federasyonun İstinye'deki binasına yürüdü.

Yüzlerce Fenerbahçe taraftarları, takımları alehine verilen kararları protesto etmek için TFF’nin İstinye’deki binasına yürüyüş düzenledi. Genç Fenerbahçeliler’in önderliğindeki yürüşte ufak bir tehlike de atlatıldı.

Federasyon önüne gelen taraftarlar taş atarak camları kırdı. Taraftarlar havai fişek atıp meşaleler yakarak bir süre daha saldırıda bulundu. Çok sayıda çevik kuvvet ve 5 TOMA TFF binası önünde önlem aldı. Barikat kuran polis, taraftarların yaklaşmasına izin vermedi.

1 GÖZALTI

Genç FB Taraftar Grubu’nun organize ettiği protesto sona erip taraftarlar dağılırken polis ile aralarında kısa süreli bir gerginlik yaşandı. Bu gerginlik sonrası bir taraftarın gözaltına alındığı görüldü.

GENÇLERBİRLİĞİ MAÇINA 35 BİN BİLET

Fenerbahçe’nin kadın ve çocuk taraftarlar önünde oynayacağı Gençlerbirliği maçı için şu ana kadar 35 bin bilet dağıtıldı. Sarı lacivertli kadın taraftarların büyük ilgili gösterdiği karşılaşmada en az 40 bin kadının yer alması bekleniyor.

Kaynak: http://amkspor.com/2014/03/01/fenerba...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0