Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe İlk Çalışmasını Yaptı

Fenerbahçe İlk Çalışmasını Yaptı

Fatih
10.01.2015 - 21:08
İçeriğin Devamı Aşağıda

Sarı-lacivetli takım, devre arası kampı yaptığı Belek'te ilk antrenmanını gerçekleştirdi.

Spor Toto Süper Lig'in lideri Fenerbahçe , devre arası kampı için geldiği Antalya'da ilk antrenmanını yaptı.

Sarı-lacivertliler, Antalya'nın Belek beldesinde Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde, ilk antrenmanını konakladığı otelin sahasındaki idmanı basın mensupları da izledi.

Antrenmandan önce saha ortasında oyuncularla konuşan İsmail Kartal'ın, ligin ilk bölümündeki performanslarından çok mutlu olduğununu belirtiği futbolcularına, 'Kaldığımız yerden devam etmeliyiz. Hiçbir şey kolay elde edilmez. Başarılar, acı çekerek, fedakarlık göstererek ve inançlarla elde edilir. Şimdi acı çekme zamanı. Hepinizden fedakarlık istiyorum. Hep beraber takım ruhuyla hareket edersek istediklerimizi başarabiliriz' dediği öğrenildi.

Kartal, yaklaşık 1 saat süren antrenmandan önce Hollandalı futbolcu Dirk Kuyt ile de özel görüştü.

Teknik direktör Kartal'ın konuşmasından sonra sarı-lacivertliler, koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan idmanı, 3 gruba ayrılarak pas ve pres çalışmasıyla sürdürdü. Neşeli oldukları görülen ve birbirleriyle şakalaşan sarı-lacivertli futbolcular, dört hedeften oluşan dar alanda minyatür kale maçla antrenmanı tamamladı.

Sakatlığını tam olarak geçmeyen Bruno Alves ve Webo takımdan ayrı çalışırken gribal enfeksiyonu bulunan Mehmet Topal antrenmana çıkmadı.

Ayrıca, 2015 Afrika Uluslar Kupası'nda Senegal Milli Takımı'nda yer aldığı için Antalya'ya getirilemeyen Moussa Sow da antrenmanda yer almadı.

Sarı-lacivertli takım kamp çalışmalarını yarın yapacağı çift antrenmanla sürdürecek.

DIEGO'YA ALMAN TARAFTARLARDAN İLGİ

Sarı-lacivertlilerin Brezilyalı futbolcusu Diego Ribas'a, Almanya Birinci Futbol Ligi'nde (Bundesliga) mücadele eden eski takımı Werder Bremen'in taraftarları büyük ilgi gösterdi.

Kamp çalışmasını Antalya'da sürdüren Werder Bremen'i izleyen Alman taraftarlar, eski futbolcularına da destek verdi. Fenerbahçe antrenmanını takip eden az sayıdaki Werder Bremen taraftarı, Brezilyalı futbolcuya tezahüratlarla sevgi gösterilerinde bulundu.

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/232/spor-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın