Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe'den Yıldız Oyuncuya 13 Milyon Euro

Fenerbahçe'den Yıldız Oyuncuya 13 Milyon Euro

Ulaş
29.03.2014 - 16:02

Fenerbahçe'den Yıldız Oyuncuya 13 Milyon Euro

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yolunda büyük bir avantaj elde eden Fenerbahçe, önümüzdeki sezonun takımını kurmak için çalışmalara başladı.

Şampiyonluk yolunda rakiplerine büyük bir fark atarak rahatlayan Fenerbahçe, transferde de geri durmuyor. Sarı lacivertli takımın teknik direktörü Ersun Yanal'ın bir yandan takımı şampiyonluğa taşırken bir yandan da gelecek yılın takımını oluşturduğu ve yeni sözleşme imzalar imzalamaz listesini yönetime vereceği öğrenildi.

Kadrosunda halihazırda 13 yabancı futbolcusu bulunduğu için yabancı transferi öncesinde elindeki yabancıları çıkartmayı hedefleyen Fenerbahçe'de iyi bir teklif gelmesi halibde Alves, Kuyt ve Emenike dışında tüm yabancılarla yollar ayrılabilir.

Önümüzdeki sezon yapacağı transferlerle yaş ortalamasını düşürmek isteyen sarı lacivertli takımda transfer listesinin başında bulunan futbolcuysa Fenerbahçeli taraftarların hiç de yabancı olmadığı bir isim olan Kevin Kampl.

Sezonun henüz başında oynanan Salzburg-Fenerbahçe maçında oynadığı futbolla taraflı tarafsız tüm futbolseverleri kendine hayran bırakan Sloven oyuncu, takımının Avusturya Ligi'nde yaşadığı şampiyonlukta da başrolde yer almıştı.

Fenerbahçe'nin devre arasında da görüştüğü ancak sonuç alamadığı futbolcunun bonservisinin 7 milyon Euro'dan 13 milyon Euro'ya yükseldiği öğrenilirken, Liverpool ve Dortmund'un da Kampl için teklif yapmaya hazırlandığı iddia edildi.

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0