Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe'den Saygı Duruşu

Fenerbahçe'den Saygı Duruşu

Fatih
16.07.2014 - 20:30

Fenerbahçe Saygı Duruşunda Bulundu

Sezon hazırlıklarını Düzce'deki Topuk Yaylası'nda gerçekleştiren Fenerbahçe, ikinci etap çalışmalarını yoğun sis altında yaptığı akşam antrenmanıyla sürdürdü.

Kaynaşlı ilçesindeki Fenerbahçe Topuk Yaylası Tesisleri'nde, teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde gerçekleştirilen antrenman öncesinde, teknik heyet ve futbolcular, eski başkanlardan Faruk Ilgaz'ın vefatı nedeniyle saygı duruşunda bulundu.

Saygı duruşunun ardından Yanal, futbolculara koordinasyon, kuvvet çalışması ve ısınma hareketlerinin ardından dar ve geniş alanda pas çalışması yaptırdı. Yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanda, kaleciler Volkan Demirel, Mert Günok, İsmet Yumakoğlu ve Ertuğrul Taşkıran, antrenör Murat Öztürk yönetiminde çalıştı.

Sarı-lacivertli ekipte, geçen sezon dizinden sakatlanan ve sezonu kapatan Egemen Korkmaz, çalışmalarını özel program dahilinde takımdan ayrı hafif koşuyla sürdürdü. Dünya Kupası nedeniyle izinli olan Dirk Kuyt, Emmanuel Emenike, Bruno Alves, Raul Meireles ve Pierre Webo idmanda yer almadı.

Öte yandan, Fenerbahçe'nin, 26 Temmuz Cumartesi günü, Düzce 18 Temmuz Stadı'nda İran'ın Sepahan FC takımı ile hazırlık maçı planladığı öğrenildi.

Kampın yarın çift antrenmanla devam edeceği, sabah antrenmanın salonda ve basına kapalı, akşam ise sahada basına açık gerçekleştirileceği belirtildi.

Maraton

Kaynak: http://www.maraton.com.tr/detay.asp?n...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın