Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe'den Quaresma Hamlesi

Fenerbahçe'den Quaresma Hamlesi

Ulaş
17.01.2015 - 13:47
İçeriğin Devamı Aşağıda

Fenerbahçe ara transferde büyük oynuyor. Sarı Lacivertliler, hem hücum bölgesinde gücüne güç katacak hem de psikolojik anlamda ezeli rakiplerine darbe vuracak bir transfere hazırlanıyor.

Eto'o , Meier , Dzeko isimleri konuşulurken, Fenerbahçe tüm komuoyunu ters köşeye yatıracak müthiş bir transfere hazırlanıyor. Hücumda kanatlarda oynayan oyunculara alternatif olacak, aynı zamanda ezeli rakiplerini mental anlamda bozguna uğratacak bu isim; Beşiktaşlı taraftarların sevgilisi, Galatasaray'ın bir dönem transfer listesinde olduğu belirtilen Ricardo Quaresma ...

Önce kiralık!

Barcelona , Porto , Chelsea , Inter gibi Avrupa'nın dev takımlarında oynayan Quaresma, 2010-2011 sezonu başında 7 milyon euroluk bonservis bedeliyle Inter'den Beşiktaş 'a gelmişti. İnönü'de iyi günlerinin yanında ciddi anlamda eleştirildiği zamanları da yaşayan Portekizli yıldızı Sarı Lacivertliler ilk adımda Haziran ayına kadar kiralık olarak takıma kazandırmayı planlıyor. Quaresma'nın eski maliyetinin olmadığı ve maddi anlamda Kanarya'yı zorlamayacağı da bir gerçek...

Geldiğinde olay olmuştu

Q7 Türkiye'ye adım attığında yer yerinden oynamıştı. O dönem taraftarın 'Quaresma' tezahüratlarını yok saymayan başkan Yıldırım Demirören , Portekizli'yi Türkiye'ye getirmiş, İnönü'de 30bin kişi karşısında imza attırmıştı.

Türkiye günlerinden ders çıkardı

Kanarya'nın Quaresma'da karar kılmasındakin en büyük sebeplerden biri de Türkiye'yi tanıması... Büyük takımların taraftarını, yönetimlerini, yıldız oyunculardan ve takımlardan beklentileri hatta medyayı artık çok iyi tanıyan Quaresma, hem olgunlarştı hem de futbolunun son döneminde müthiş bir çıkış yakaladı.

Porto'da kendine geldi

Beşiktaş'tan sonra Dubai ekibi Al Ahly 'ye giden Q7, burada belki de en kötü performansını srgiledi ancak Porto'ya müthiş bir geri dönüş yaptı. İlk antrenmanında onu 10 bin taraftar karşıladı ve ona sevdiği 7 numaralı forma verildi. Kendisine gösterilen ilgilye kayıtsız kalmayan 31 yaşındaki oyuncu, hem ligde hem Avrupa'da harika goller attı. Geçen sezon Napoli 'ye deplasmanda attığı gol hala akıllarda...

Galatasaray da istemişti

2011/2012 sezonunda Süper Final döneminde Siyah Beyazlı forma altında iyi bir performans sergileyen Quaresma, o dönem Fatih Terim 'in de radarına girmişti. Ancak Portekizli, maddi şartlarda Sarı Kırmızılılarla anlaşamamış ve transfer gerçekleşmemişti. Fenerbahçe 'nin de kısa bir süre transferde ismi geçmiş, özellikle o dönem çok zor günler geçiren Kanarya, transfere çok fazla konstantre olamamıştı.

Krasic gidecek, yabancı sorunu bitecek

Quaresma'nın devre arasında Sarı Lacivertliler'e imza atması için, Fenerbahçe'nin 1 yabancısıyla yollarını ayırması gerekiyor. Bu ismin de Dereağzı Tesisleri'nde idmanlarına A takımdan ayrı olarak devam eden Milos Krasic olması bekleniyor. Krasic'in de yakın zamanda 'Artık futbol oynamak istiyorum. Kazanbileceğim kadar para kazandım. Artık sahalara dönmek istiyorum. Rusya alternatiflerim arasında...' açıklaması, Sırp oyuncunun ayrılığın eşiğinde olduğunu gösteriyor.

  • Fanatik
Kaynak: http://www.fanatik.com.tr/2015/01/17/...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
1
0
0
0
0