Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe, Bursaspor'u Ezberliyor

Fenerbahçe, Bursaspor'u Ezberliyor

Fatih
11.11.2014 - 22:15
İçeriğin Devamı Aşağıda

Fenerbahçe, Bursaspor'u Ezberliyor

Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal, milli maç arasından faydalanarak oyuncularına Bursaspor'u ezberletiyor. 

Fenerbahçe'de Teknik Direktör İsmail Kartal lige verilen milli maç arasında önümüzdeki hafta deplasmanda karşılaşacakları Bursaspor'u adeta ezberliyor. Kartal'ın Samandıra'da antrenmanlardan arta kalan mesaisinin çoğunu rakiplerinin maç kasetlerini izlemekle geçirdiği öğrenildi.

Son haftaların flaş ekibi konumuna yükselen Bursaspor ile özellikle de deplasmanda oynayacaklarının kendileri için çok ciddi bir sınav olduğunu düşünen İsmail Kartal'ın, bu virajı da kayıpsız dönmeleri halinde fikstür avantajını değerlendirerek ilk yarıyı açık ara lider olarak tamamlamanın hesaplarını yaptığı belirtildi. Kartal'ın uzun vade planlarında ilk yarıyı lider tamamlamaları durumunda, ligin ikinci yarısında tüm derbileri Kadıköy'e de oynayacak olmalarının kendilerine şampiyonluk mücadelesi verdikleri rakiplerine karşı büyük bir üstünlük kurma fırsatı sunacağı ve bunu değerlendirerek dördüncü yıldıza yürümenin daha kolay olacağı görüşünde olduğu gelen haberler arasında.

İsmail Kartal'ın bu doğrultuda önemli bir dönemeç olarak gördüğü Bursaspor maçı için rakibin ayrıntılı video analizleri ile ilgili çalışma notlar hazırladığı ve milli maç arasından sonra oyuncuları ile bunları paylaşacağı öğrenildi. Sarı Lacivertlilerde milli ara sakat oyuncuların tedavisi için de önemli bir fırsat oldu. Adelesinde yırtık tespit edilen Emre ve kasığında yırtığa bağı ödem ve kanama teşhisi konan Gökhan Gönül'ün Bursa deplasmanına yetiştirilmelerine çalışılıyor.

Geçtiğimiz sezon yaşadığı uzun süreli sakatlık sonrası takımdan ayrı kalan Egemen Korkmaz'ın da bireysel çalışma döneminin sonuna geldiği ve bu haftadan itibaren takıma katılabileceği açıklandı.

Sporx

Kaynak: http://www.sporx.com/futbol/superlig/...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın