Görüş Bildir
Haberler
Fatih'te Doğalgaz Faciası

Fatih'te Doğalgaz Faciası

adem kara
07.02.2014 - 11:52
İçeriğin Devamı Aşağıda

Fatih'te Doğalgaz Faciası

Fatih Vatan Caddesi Softa Sinan Sokak'taki daireye ihbar üzerine gelen polis ve sağlık ekipleri içeriye girdiklerinde 3'ü çocuk 5 kişinin cansız bedenleriyle karşılaştı. İGDAŞ: Kombinin baca sensörünün arızalı olduğunu ve bacanın tamamen tıkalı olduğunu tespit ettiler.

Qadrat ailesi iki gün önce akrabalarının yaşadığı İstanbul'a geldi. Faith'te yakın akrabalarının Softa Sinan Sokak üzerindeki apartmanın giriş katında bulunan dairesinde kalmaya başlayan aileden haber alamayınca akrabaları sabah saatlerinde daireye geldi. İçeriden ses gelmemesi üzerine kapıyı kıran akrabaları ve komşuları korkunç manzarayla karşılaştı. Hareketsiz halde yatan Baba Ali Qadrat (45), eşi Salwa Bllanje (44) ile çocukları Malak (14), Omran (11) ve Abdullah (9) için hemen ambulans ve polis ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri anne, baba ve üç çocuğunun hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yeri inceleme ekipleri olayı aydınlatmak için çalışma yaparken, savcı da daireye gelerek incelemelerde bulundu. Dairede yapılan ilk incelemelerde ailenin dairenin salonunda bulunan kombiden sızan gazdan zehirlenerek hayatını kaybettiği belirlendi. İGDAŞ ekipleri de daireye gelerek incelemelerde bulundu. Salonda bulunan kombinin baca bağlantılarının uygun olmadığı öğrenildi. Hayatını kaybeden ailenin yaşadığı bina sakinleri de sabah saatlerinde çok yoğun gaz kokusu olduğunu ve daireye baktıklarında cenazelerle karşılaştıklarını belirtti.

Aile üyelerinin cenazeleri yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılırken polisin olayla ilgili soruşturması ise sürüyor.

Çağatay KENARLI - İSTANBUL DHA

Kaynak: http://haber.dha.com.tr/fatihte-gaz-z...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0