Görüş Bildir
Haberler
Facebook Gizlilik Sözleşmesini Sadeleştirdi

Facebook Gizlilik Sözleşmesini Sadeleştirdi

İçeriğin Devamı Aşağıda

Facebook gizlilik sözleşmesini yeniden sadeleştirme çabasına girerek bu defa 5830 kelimeye indirdi. Şirket kullanım şartlarını kısaltarak ortalama bir kullanıcının verilerini Facebook’un nasıl kullandığını anlayabileceğini umuyor. Fakat diğer kullanıcıların sizin hakkınızda neyi gördüğü hakkında azıcık daha açık olsa da, Facebook’un sizin hakkınızda hangi bilgileri gördüğü üzerinde bir yaptırımınız yok.

Facebook hala paylaştığınız bilgileri size hedeflenmiş reklam göstermek için kullanabiliyor. Aynı zamanda konum bazlı reklamları da iyileştiren şirket bir blog yazısında “Sizin ve arkadaşlarınızın nerede olduğuna dair bilgileri kullanarak sizinle en alakalı içeriği göstermenin yolları üzerinde çalışıyoruz. Örnek olarak nerede olduğunu paylaşırsanız, yakınlardaki restoranların menülerini veya yakınlardaki arkadaşlarınızın güncellemelerini görebilirsiniz” demişti.

Facebook politika yenilemesiyle örtüşmesi için Privacy Basics adını verdiği bir özelliği de yayına soktu. Bu adresten ulaşabileceğiniz araçta gizlilikle alakalı açıklamalar yapılmış.

Kaynak: http://www.techradar.com/us/news/inte...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0