Görüş Bildir
Haberler
Facebook, Eski İletilere Ulaşabilmemiz İçin Yeni Bir Sistem Geliştiriyor

Facebook, Eski İletilere Ulaşabilmemiz İçin Yeni Bir Sistem Geliştiriyor

Onedio Medya
29.08.2014 - 17:09 Son Güncelleme: 29.08.2014 - 17:40

Facebook, Eski İletilere Ulaşabilmemiz İçin Yeni Bir Sistem Geliştiriyor

Facebook güncellenmeye devam ediyor. Bugün açıklanan haberde Facebook için geliştirilen yeni bir özellik tanıtıldı. Artık eski gönderilerimize gitmek için bütün Facebook'u aramak zorunda kalmayacağız.

Artık bulmak istediğimiz gönderiyi etiketlerin arasından seçmemize ya da yorumlar arasından bulmamıza gerek yok. Facebook'un yazılımcıları, şu an bu sistemi Facebook uygulamasına entegre etmek için 'anahtar kelime' adını verdikleri bir proje üzerinde çalışıyorlar. Bu sayede çok önceki gönderilerimizde bulmak istediğimiz şeyi tek bir kelime yardımıyla arayabiliyoruz. Tabii ki bu gönderilerin bize hitap edilmiş olması gerekiyor; etiket, yorum vb.

Açıklanan bilgilere göre şu an ekip mobil üzerinden çalışmalarını sürdürüyor. Büyük ihtimalle bu güncelleme ilk olarak mobilde boy gösterecek. Web tarafı için ise henüz bir detay açıklanmadı.

Facebook hızla güncellenmeye devam ediyor. Birçok yorumcunun 'Facebook düşüşte!' yorumlarına rağmen elinden gelen her şeyi yapan Facebook geliştirici ekibi, bakalım bu amansız sosyal medya dünyasında hayatta kalabilecek mi?

Kaynak: http://www.tamindir.com/facebook-eski...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın